Connect with us
Nicoleta Luciu și noua operație estetică. Despre ce ar putea fi vorba? Mulți susțin că vedeta a făcut o nouă operație la nivelul sânilor.

Vedete

Nicoleta Luciu și noua operație estetică. Despre ce ar putea fi vorba?

Nicoleta Luciu a trecut printr-o nouă operație estetică, ceea ce a atras atenția presei și a fanilor vedetei. Înainte ca intervenția chirurgicală să aibă loc, Nicoleta s-a arătat nerăbdoare, dar și emoționată. „Am emoții! In câteva minute intru in operație! Vă țin la curent cu rezultatele! Va pup!”, le-a transmis ea fanilor prin intermediul unui video.

Nicoleta Luciu din nou pe mâinile esteticianului

Mulți se întreabă acum despre ce este vorba. Să fie, oare, o nouă intervenție pentru a-și modifica bustul? Unele persoane sunt sigure că despre asta este vorba. Vedeta nu a dorit să dezvăluie detaliul care a trezit curiozitatea tuturor. ”Nu o să vă spun despre ce este vorba, doar că azi-dimineaţă (n.r. – ieri ) m-a trimis la ora şapte să fac nişte analize. Multe analize!”, a spus Nicoleta Luciu în timpul unui live realizat pentru fanii care așteaptă vești pe rețelele de socializare. Cu toate că preferă să păstreze tăcerea în legatură cu noua intervenței chirurgicală, mulți cred că au ghicit deja despre ce este vorba.

CITEȘTE ȘI: Tavi Clonda a vorbit despre relația dintre Gabriela Cristea și tatăl ei

După ce a ieșit din sala de operații, Nicoleta Luciu s-a simțit slăbită. Este firesc să se întâmple asta după intervenția recentă. Acum, ea susține că deja a început să se simtă mai bine și este fericită pentru că a făcut pasul acesta.

Nu este prima dată când apelează la ajutorul unui estetician. Până acum a făcut și alte operații la nivelul bustului și, de asemenea, și-a corectat și buzele. Și tenul vedetei a a trecut prin anumite tratamente.

Nicoleta Luciu s-a născut pe data de 12 septembrie 1980 în București. Este actriță, cântareață, fotomodel și prezentatoare. Este cunoscută pentru roluri pe care le-a avut în telenovele ca ”Inimă de țigan”, ”Iubire ca în filme” sau ”Lacrimi de iubire”. În prezent, fosta componentă a trupei Laguna este căsătorită cu Zsolt Csergo. Cei doi au patru copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top