Connect with us
Oana Roman are probleme de sănătate! ”O tratez de doi ani, s-a declanșat pe bază de...”

Vedete

Oana Roman are probleme de sănătate! ”O tratez de doi ani, s-a declanșat pe bază de…”

De mai bine de doi ani, Oana Roman se confruntă cu o problemă de sănătate și aceea fiind hipertiroidia. Hipertiroidia este oafecțiune în cazul căreia glanda tiroidă produce o cantitate prea mare din hormonul denumit tiroxină.
Hipertiroidismul poate stimula semnificativ metabolismul corpului, conducând la o scădere bruscă în greutate, ritm cardiac rapid sau neregulat, transpirații, stări de nervozitate, iritabilitate.

Este pasiunea mea. Cel mai important hobby pe care îl am în viața asta este cititul. Eu știu cam ce mi se potrivește și ce nu mi se potrivește. Lucrurile s-au aranjat mult mai bine.

Eu fac o singură mare greșeală… eu nu reușesc să mănânc micul dejun, mi-este foarte greu să fac chestia asta. Nu compensez seara, compensez la prânz. Seara în general mai mănânc ceva.

Eu sunt foarte sănătoasă. Nu am probleme de tiroidă. Am o hipertiroidie, care culmea, este boala oamenilor slabi.

O tratez de doi ani, s-a declanșat pe bază de stres. Mai trebuie să fac o intervenție, am un șorț la burtă. La mine nu e vorba de retenție de apă, eu am niște kilograme în plus, nu mă deranjează.”, a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Dezvăluiri mai puțin știute despre viața soțului ei, Marius Elisei

“Pai saracul l-a luat viata asa pe sus de cand m-a cunoscut, i s-au intamplat atatea lucruri incat s-a maturizat pe loc. Iti dai seama, noi ne-am cunoscut in ianuarie, in iunie eram insarcinata, in decembrie m-a cerut de sotie, in luna urmatoare ne-am casatorit, in februarie am nascut.

Citește și: Oana Roman, mărturisire în lacrimi despre Mioara Roman: „A fost un șoc mare, a fost cumplit!”

Era sa mor, a stat cu mine prin spitale si cu copil mic acasa, deci toate lucrurile astea au venit peste el deodata si a trebuit sa faca fata acestor lucruri si sa se maturizeze si sa inteleaga ca trebuie sa ia viata in piept imediat.”, a povestit soția lui Marius Elisei într-un interviu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top