Connect with us
Primele declarații ale familiei, despre sarcina lui Betty Salam!

Vedete

Primele declarații ale familiei, despre sarcina lui Betty Salam!

La puțin timp după ce s-a aflat că Betty Salam, fiica lui Florin Salam este însărcinată, noi informații ies la iveală despre sarcina artistei.

Încă elevă de liceu, Betty are o relație de mai mulți ani cu Cătălin Vișănescu. Cei doi urmează să se căsătorească pe data de 25 august, iar pregătirile sunt în toi.

Spre deosebire de alte dăți în care Betty a infirmat zvonurile, aceasta nu a comentat despre subiectul care a pus pe jar presa mondenă.

Ea și-a întrerupt în ultima vreme aparițiile la TV și filmările de videoclipuri, lucru care a dat naștere speculațiilor conform cărora ar urma să devină mamă. Pe 28 august va împlini 18 ani.

Citește și: Florin Salam sigur a fost gelos cand a vazut aceasta fotografie a fiicei sale, Betty!

Fata lui Florin Salam nu a vrut să confirme sau să infirme aceste informații.

„S-au scris multe articole despre acest subiect și nu vreau sa comentez deocamdată, deoarece nu am ce să spun”, a spus Betty Salam, celor de la wowbiz.ro.

La rândul său, și Florin Salam preferă să mențină tăcerea în legătură cu acest subiect sensibil.

Un văr apropiat al familiei a confirmat pentru spynews.ro că Betty este într-adevăr însărcinată. Sarcina este abia la început, iar artista este însărcinată în trei luni și jumătate.

Citește și: Betty Salam, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată: “Nu vreau să…”

Și iubita lui Florin Salam este însărcinată cu al treilea copil

De asemenea, vărul apropiat familiei Stoian a dezvăluit că toată lumea așteaptă cu nerăbdare și cu mare bucurie venirea pe lume a primului nepot al lui Florin Salam.

Betty, la rândul său, este foarte grijulie cu sarcina, iar logodnicul ei îi este alături. O însoțește peste tot și are grijă de ea ca să nu îi lipsească nimic.

Dacă Betty chiar este însărcinată, acest lucru ar însemna ca Florin Salam să devină și bunic și tătic în același an. Roxana Dobre, iubita lui, este, la rândul ei, însărcinată și urmează să nască al treilea copil, peste câteva luni. Iar toate aceste evenimente vor avea loc în anul în care Florin Salam împlinește 39 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top