Connect with us

Vedete

Valentina Pelinel, în lacrimi: „Trebuie să ne ducem crucea”

Valentina Pelinel a plecat în lacrimi după o vizită la spitalul unde este internat iubitul său, Cristi Borcea. Vedeta a mărturisit într-o emisiune TV că îi este îngrozitor de greu să stea departe de cel care i-a cucerit inima.

Citește și: SCANDAL MARE! Alina Borcea a atacat-o fara precedent pe Valentina Pelinel!

loading…


Valentina Pelinel a vorbit despre relația cu Cristi Borcea și despre suferința pe care o îndură în fiecare zi în care este departe de omul iubit. Fostul manechin a declarat că așteaptă cu nerăbdare ziua în care Borcea va fi eliberat din arest, pentru a putea petrece timp împreună.

„Mi-am început ziua la sală. Aşa îmi încep eu zilele. Am primit multe mesaje drăguţe, dar cel mai important e de la iubirea mea. Mi-a zis că mă iubeşte. El e întotdeauna primul. Mi-a spus că mă iubeşte, nu avem cum să ne dăm mesaj. Nu e lângă mine fizic, dar e lângă mine sufleteşte. Nu e un secret că a avut o a patra operaţie la picior, nu e uşor. Suntem puternici, suntem optimişti, ce să facem.

Inelul ăsta semnifică multă iubire. Îl am de mai multă vreme, nu a fost un secret. Înseamnă că mă iubeşte, că mă respectă şi că ar face orice pentru mine, la fel şi eu. Momentan ne gândim să botezăm copilul. Am fost cu Milan la spital la el. A fost emoţionant şi foarte greu când am plecat. Trebuie să ducem crucea asta. Ne vedem când putem.

Mi-aş dori să aibă o permisie pentru că nu a mai avut de un an de zile. Nu putem să ştim cât mai are de stat. Să dea Dumnezeu să vină cât mai repede acasă. Avem mult de recuperat. Sunt sigură că o să trăim fiecare clipă ca şi cum e ultima. O să preţuim fiecare secundă. Visez la o vacanţă cu el”, a spus Valentina Pelinel, potrivit spynews.ro.

Citește și: Valentina Pelinel spune adevărul despre cererea de căsătorie: „Eu și Cristi așteptăm…”

loading…


Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt părinții unui băiețel, Milan Cristian, născut pe data de 8 iunie a anului trecut. Micuțul este al șaptelea copil al fostului acționar dinamovist, însă primul pentru frumoasa blondă.

2 Comments

2 Comments

  1. cocosel

    2017-02-15T04:38:37+02:00 at 4:38

    NUmai exista rusine/remuscare/nimic in distrusa Romania…ne sufocati cu stiri despre spargatoare de case si toate cele…auzi? duce Crucea? O sa vina alta care o sa il faca pe Borcea sa se indragosteasca si tot asa cit o avea bani fara numar…

  2. gogu

    2017-02-15T02:16:29+02:00 at 2:16

    toate zdrentele apar ba la tv ba in revista muiste toate nu mai dati stiri cu boarfele astea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top