Connect with us
Dupa ce Alina Vidican a acuzat-o ca este o vanatoare de averi care vrea sa o dea afara din casa, Valentina Pelinel i-a dat replica sotiei lui Cristi Borcea.

Vedete

Valentina Pelinel ii da replica Alinei Borcea: „Sa imi spuna si mie cineva…”

Valentina Pelinel nu mai are mult pana va naste, ea urmand sa aduca pe lume copilul despre care s-a spus ca ar fi al lui Borcea la sfarsitul lunii mai. Cu cateva zile in urma, ea a fost surprinsa de paparazzi in timp ce intra in vila din Pipera a familiei Borcea.

Afland aceasta veste, Alina a lansat un atac dur, tocmai din America, la adresa fostei sotii a lui Cristi Boureanu, acuzand-o ca vaneaza averi si ca vrea sa o dea afara din casa cu tot cu cei doi copii pe care ii are cu Borcea.

Citeste si: Alina Borcea iese la atac: Pelinel vaneaza averi. Ma arunca in strada!

Citeste si: Decizia finala a lui Borcea! Cum s-a hotarat sa le impace pe Alina si Valentina

Valentina Pelinel i-a dat replica Alinei: „Vreun gard sarit nu m-ati vazut vreodata? Daca eram vreo vanatoare de averi, aveam si eu niste case, sau acum creditele cu care am ramas din casnicia anterioara se considera averi? Daca datoriile se considera avere, atunci sunt foarte bogata. Sa-mi spuna si mie cineva, cine mi-a dat averi, ca sa stiu? Cum as putea sa las pe cineva in strada? Cam ce putere am eu, nu sunt executor judecatoaresc. Am dezmintit deja ca locuiesc in vila aceea din Pipera.

Tu stii unde stau ca acolo am facut interviul din ianuarie. Departe de a fi un penthouse. Stau intr-un apartament cu chirie, nu am stat niciodata in vile. Lumea ma stie ca Valentina Pelinel nu ca altcineva. Si la New York am un apartament, am muncit mult de cand ma stiu”, a povestit Valentina Pelinel, intr-o interventie telefonica la Agentul Vip.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top