Connect with us
Viorel Lis se simte tot mai rău! Oana Lis a povestit totul. ”Nu mai poate să vorbească...”

Vedete

Viorel Lis se simte tot mai rău! Oana Lis a povestit totul. ”Nu mai poate să vorbească…”

Oana Lis a vorbit de curând într-o emisiune TV despre starea îngrijorătoare a soțului ei, Viorel Lis. Se pare că acesta nu se simte bine, ci din contră, să se simte din ce în ce mai rău.

Dar Oana este lângă el la fiecare pas și nu are de gând să se lase bătută în vreun fel. Cu toate că resursele materiale sunt limitate, cei doi fac tot posibilul să se ajute reciproc.

„Eu am învăţat de la el jocul mulţumirii, oricând poate să fie ceva mai grav şi trebuie să te mulţumeşti cu ce ai. Nu mai poate să vorbească aşa mult, vorbeşte, oboseşte, dar pot să comunic cu el. Eu privesc partea bună, pot să vorbesc mai mult eu decât el.

Trebuie să cazi şi să te ridici. În ultimii ani situaţia s-a agravat şi chiar un AVC lasă urme. Recuperarea lui a fost grea, a stat atât de multe zile în spital. Are zile în care nu prea poate să vorbească şi în altele în care poate. Important este că gândeşte normal.

Nu este atât de grav încât să-l supraveghez, cred că aş înnebuni. Se poate descurca singur, nu ne permitem o asistentă. Nu avem alt ajutor din partea nimănui.

Dacă plec îl sun, important este că gândeşte. Se deplasează, tot îl bat la cap să facă mai multă mişcare”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Citește și: Oana Lis a spus adevărul despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

De ce a fost operat de urgență Viore Lis

În vârstă de 74 de ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral pe 27 aprilie. Vă reamintim că Viorel Lis s-a operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017. Intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată. După operația suferită, Oana Lis a făcut mărturisiri şocante despre soțul ei.

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top