Connect with us

Știri

Tentativă de OMOR la stația de metrou Politehnica. Agresorul este de negăsit

Tentativă de omor la stația de metrou Politehnica din Capitală. Un tânăr a fost înjunghiat în spate iar în acest caz Poliția a deschis dosar penal. Totul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Un bărbat de 26 de ani ar fi fost înjunghiat, joi seară, în jurul orei 19:00, lângă stația de metrou Politehnică, din Capitală. În acest caz a fost făcut dosar pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că a fost victima unei agresiuni. Două echipaje SMURD s-au deplasat la locul incidentului, bărbatul fiind preluat de medici.

În această seară, în jurul orei 19.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un părculeţ din apropierea unei staţii de metrou de pe raza sectorului 6 – zona Politehnică.

Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei competente care au demarat investigaţiile în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs agresiunea, cât şi pentru identificarea făptuitorului”, precizează într-un comunicat Poliția.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a fost înjunghiat în spate

Având în vedere diagnosticul tânărului, precum şi circumstanţele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Metrorex a precizat, într-un comunicat de presă, că ”incidentul nu a avut loc în incinta stației de metrou”.

Medicii de la Spitalul Universitar, acolo, unde a fost dus tânărul, spun că acesta a suferit o intervenție chirurgicală. Cadrele medicale spun că starea tânărului este stabilă.

Tânărul este angajat al Spitalului Universitar, fiind brancardier în cadrul unităţii medicale.

Polițiștii susțin că altercația în care a fost acesta implicat a avut loc în parcul Politehnicii. După ce a fost înjunghiat, tânărul s-a refugiat la metrou de unde a fost preluat de ehipajul SMURD.

Victima nu a fost rănită grav, fiind în afara oricărui pericol

Potrivit reprezentanților poliției a avut loc o altercație între două persoane iar una dintre acestea a înjunghiat-o pe cealaltă.

Reprezentanții ISU susțin că victima a fost preluată de pe peronul din stația de metrou Politehnica.

O persoană aflată în zonă a sunat la 112, iar un echipaj SMURD a sosit la locul atacului, i-a oferit primul ajutor victimei și a transportat-o la spital. Din primele informații bărbatul a fost înjunghiat în zona coastelor.

Citește și S-a întâmplat din nou! Un bărbat de 65 de ani A MURIT după ce a fost împins pe șinele metroului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top