Connect with us
Tragedie în Petroșani. Un tânăr s-a aruncat de la etajul 10, de teama unui incendiu

Știri

Tragedie în Petroșani. Un tânăr s-a aruncat de la etajul 10. De ce se temea bărbatul

Un tânar din Petroșani s-a aruncat în această seară de la etajul 10 al unui apartament. Tragedia s-a întâmplat la scurt timp după ce locuința lui a fost cuprinsă de flăcări. Îngrozit de faptul că ar putea fi ars de viu, bărbatul a luat o decizie care i-a adus sfârșitul. Bărbatul a murit pe loc. Incendiul a fost stins rapid de echipajele care au ajuns la fața locului, arată ziaruldeiasi.ro

Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de pe strada Aviatorilor, din Petroşani. Ajunşi la locul desfăşurarii incendiului, pompierii militari au constatat că focul se manifesta într-o cameră.

Iar în faţa blocului se afla o victimă decedată, cel mai probabil în urma traumatismelor suferite prin cădere de la înălţime. Pompierii au stins rapid incendiul care se manifesta la obiectele textile şi materialul lemnos dintr-o cameră, dupa care au tras concluzia că, cel mai probabil, focul a izbucnit de la o ţigară aprinsă”, a spus Anemona Doda, purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara.

Te-ar putea interesa și: Tânărul Attila Ganea a murit după ce Simona Halep a câștigat Roland Garros. Cum i-a fost bucuria fatală

Un caz incredibil vine din județul Satu Mare, unde un tânăr a murit după ce Simona Halep a câștigat Roland Garros, din cauza unui gest stupid.

Citește și: Sibiu. Accident în Apoldu de Jos, deosebit de grav! Cel puțin o persoană a murit

Attila Ganea (28 de ani) se uita cu câțiva prieteni la finala de la Roland Garros, pe marginea unei piscine, din curtea unui amic de-al său.

De bucurie că Simona a luat punctul decisiv în meciul cu Sloane Stephens, el s-a aruncat în apă. Doar că, felul în care a plonjat i-a fost fatal.

Attila a dat cu capul de fundul bazinului, însă în primele momente de după lovitură el părea să nu aibă nimic, în afara uneui dureri la ceafă.

Bărbatul s-a culcat câteva ore după lovitură apoi s-a trezit și a continuat petrecerea alături de amicii săi. Nu după mult timp, i s-a făcut rău, iar prietenii au chemat o amublanță pentru a-l transporta la spital.

Attila Ganea a ajuns în comă la Spitalul Județean Satu Mare, acolo unde a fost ținut de sâmbătă până luni, când a fost transportat la un spital din Cluj. Apropiații afirmă că familia a solicitat mai devreme transferul acestuia la Cluj pentru o intervenție chirurgicală, dar aceasta nu s-a realizat, notează cancan.ro.

Sursa foto:ziaruldeiasi.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top