Connect with us
Alessandra Stoicescu este însărcinată. Mirela Vaida: „Putea fi grav, cu urmări pe viață”

TV

Alessandra Stoicescu este însărcinată. Mirela Vaida: „Putea fi grav, cu urmări pe viață”

Familia Antenei 3 se mărește. Alessandra Stoicescu a anunțat într-o postare pe Facebook că așteaptă un copil. Mai precis o fetiță.

Vestea a venit chiar la început de primăvară, pe 1 martie.

„Primul nostru boboc de floare! ?❤️Sergiu Constantinescu #happiness #blossom #miracle #love #life”, a scris Sandra pe Facebook.

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai apreciate realizatoare tv din România. Este căsătorită de aproape șase ani cu Sergiu Constantinescu.

Mirela Boureanu Vaida, despre Alessandra Stoicescu. ”Putea fi grav, cu urmări pe viață”

”Când fetița mea a avut o problemă urgentă și nu putea fi tratată decât la un anumit spital sau la un anumit doctor la care eu nu știam cum să fac, am întrebat-o cum să fac, cum să procedez, mi-a dat numere de telefon, mi-a spus ”du-te acolo, te așteaptă”, fetița mea a avut o problemp de toxicologie, mă rog, n-am vrut să fac multă vâlvă pe treaba asta, dar era o chestiune care, dacă nu era rezolvată atunci, putea fi foarte grav, cu urmări pe viață. Am sunat-o pentru că ea a făcut o grămadă de lucruri bune pentru copii aflați la nevoie, prin fundație.”

În ceea ce privește sarcina Alessandrei Stoicescu, Mirela Boureanu Vaida afirmă că se bucură pentru că ea ”are o carieră foarte frumoasă, are o imagine foarte bună, e o femeie fericită lângă Sergiu și ajută pe toată lumea, lucruri pe care mulți nu le știu, pentru că e văzută făcând doar emisiuni politice sau de anchetă”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top