Connect with us
Andreea Esca îl aduce pe Papa Francisc în România. Știrista va fi în avionul papal

TV

Andreea Esca a răspuns la întrebarea „Ce salariu are”. La „Pe bune” de la Pro TV

Andreea Esca este una din invitatele lui Andi Moisescu în noul emisiuni al emisiunii „Pe bune”. Una din întrebările din concurs a fost „Ce salariu are Andreea Esca!”, întrebare la care Andreea a și răspuns!

Inițial Andreea Esca a spus „La asta chiar nu pot să vă răspund”, dar după aceea prezentatoarea a oferit un răspuns la întrebarea care este atâția ani curizitatea României.

Esca este una din cele mai vechi prezentatoare de știri din România. Ea a deschis Pro TV în anul 1995, pe 1 decembrie 1995.

A devenit în scurt timp emblema postului de televiziune, dar și un model de urmat pentru televiziunile concurente. Andi Moisescu este de asemenea o vedetă consacrată, având multe emisiuni la postul din Pache Protopopescu.

Emisiunea „Pe bune” revine astăzi cu un nou sezon, al treilea și este difuzată în fiecare luni, după serialul Vlad.

Cum l-a cunoscut Andreea Esca pe soțul ei! ”… şi am înţeles că era într-o relaţie”

Andreea Esca a trecut prin multe încercări ca să ajungă să-l cucerească pe actualul ei soț cu care are și doi copii minunați. Alexandre Eram, căci despre el vorbim, putem spune ca s-a lăsat cam greu, dar nici Andreea nu s-a lăsat mai prejos!

A încercat până a reușit! Și nu a făcut rău deloc, pentru că în prezent formează una dintre cele mai unite și solide famili din media.

Andreea Esca şi Alexandre Eram s-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Câteva luni mai târziu s-a născut fetiţa aceestora, Alexia, iar apoi a urmat un băieţel, Aris.

Nunta celor doi a fost evenimentul monden al anului şi a fost considerată de mulţi o nuntă de poveste.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Tango, Andreea Esca mărturisea că a pus la cale numeroase strategii pentru a atrage atenția lui Alexandre Eram, care, la acea vreme, era implicat într-o relație.

“Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta.

Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat.

Andreea Esca şi Alexandre Eram s-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos.

Câteva luni mai târziu s-a născut fetiţa aceestora, Alexia, iar apoi a urmat un băieţel, Aris. Citeste mai mult aici.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

5 Comments

5 Comments

  1. GIGI CA SA FIU CLAR

    2019-02-27T13:51:20+02:00 at 13:51

    Santeti chiar tampiti !
    Cred ca cel mai bine var face o baie intr-un veceu de curte . .

  2. Paul

    2019-02-27T07:32:19+02:00 at 7:32

    Mincinosi faceti scârbă un sait de nici un ban …..sa va f….

  3. Johny

    2019-02-26T16:44:37+02:00 at 16:44

    Cum pot fi raportați sărăciile aste la CNA pentru inducerea populației în eroare cu mizeriile lor ?

  4. John

    2019-02-26T12:10:10+02:00 at 12:10

    Stiri de rahat, gen cancan. Ro.

  5. Daniel

    2019-02-26T01:01:10+02:00 at 1:01

    Si raspunsul este???Sa va i-a d…..ul cu site-ul vostru!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top