Connect with us
Andrei Stoica a părăsit echipa Faimoșilor și a revenit în țară din Republica Dominicană. Luptătorul a vorbit despre experiența Exatlon.

TV

Andrei Stoica a revenit în țară și spune ce nu s-a văzut la Exatlon: „Trebuie să…

Andrei Stoica, unul dintre cei mai valorosi concurenti de la „Exatlon” a revenit in tara.

Cei doi copii ai sai, Albert si Alex, in varsta de 4, respectiv 2 ani, sotia sa, Andra, parintii, fratele sau, Bogdan Stoica, rude si prieteni, inarmati cu un banner urias cu momente din competitia „Exatlon” l-au asteptat cu nerabdare pe aeroport, iar emotiile revederii au fost uriase.

Cu greu a reusit campionul mondial la kickboxing sa-si stapaneasca lacrimile cand cei doi fii ai sai i-au sarit in brate imediat ce l-au zarit.

„Sunt extraordinar de fericit, acasa cu familia mea, cu copiii mei si cu prietenii. Ii iubesc enorm si sunt norocos sa primesc aceeasi dragoste inapoi”, a declarat Andrei Stoica.

Competitia „Exatlon” nu s-a incheiat pentru celebrul luptator care subliniaza ca va trai tensiunea concursului din fata micului ecran si ca ii va fi foarte dor de fostii sai coechipieri .

„In primul rand, experienta Exatlon mi-a confirmat ca am principii si valori solide. Imi pare rau ca s-a terminat mai devreme decat am preconizat.

Imi va fi dor de toata echipa, cu totii am creat legaturi speciale. Ei trebuie sa mearga inainte fara mine. Accidentarea a fost pur si simplu un ghinion, in ultimele saptamani reusisem sa ma autodepasesc.

Ma bucur ca nu este grava accidentarea, dar trebuie sa ma recuperez”, a subliniat Andrei Stoica.

Andra Stoica, cea care ii este alaturi zi de zi, radia de fericire si a precizat ca acasa i-a pregatit sotului sau tot ceea ce el i-a cerut imediat ce au putut comunica dupa iesirea acestuia din competitie: un platou de salata de boeuf, un platou cu preparate turcesti si multe, multe dulciuri.

„Mi-a fost foarte greu, am trait clipele lui la „Exatlon” exact la fel ca cele cand intra in ring, am avut aceleasi emotii, am fost super stresata.

Nu pot sa fiu ipocrita, sunt foarte fericita ca a venit acasa. Sunt convinsa ca el ar mai fi vrut sa ramana in competitie, eu nu, eu il voiam acasa”, a precizat Andra.

Fostul membru al Echipei Faimosilor le-a transmis si un mesaj colegilor sai: „Faimosi, sa fiti asa cum am fost pana acum, determinati, motivati si sper sa nu le dati nici o sansa Razboinicilor. Cu siguranta ca o sa va urmaresc in continuare! „.

Citește și: Surpriză la Exatlon. Cine vine în locul lui Andrei Stoica

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top