Connect with us
Golden Buzz la Românii au talent: Bianca Badea momentul urmărit de milioane de oameni

Românii au talent

Golden Buzz la Românii au talent: Bianca Badea momentul urmărit de milioane de oameni

Bianca Badea Românii au talent video. Un număr de balet a făcut juriul Românii au talent să acorde unei copile de 11 ani celebrul Golden Buzz. Momentul a emoționat întreaga sală, dar și jurații emisiunii.

Bianca Badea are 11 ani și face balet de la 3 ani. Lucrează în fiecare zi cel puțin 8 ore pentru a ajunge la performanța cu care a uluit audiența Românii au talent.

Andra i-a acordat Golden Buzz. Bianca Badea s-a calificat direct în semifinala emisiunii.

VIDEO Bianca Badea – Moment Românii au talent 2018

Bianca Badea a primit Golden Buzz de la Andra.

Ce inseamna un sezon Romanii au talent si ce secrete se afla in spatele acestei emisiuni

Sezonul 8 Romanii au talent sarbatoreste Marea Unire a Talentului si aduce pe aceeasi scena romani deosebiti, extrem de carismatici si cu talente in domenii din ce in ce mai diverse. Andreea Godeanu, producatorul executiv de la Romanii au talent ne-a oferit un interviu in exclusivitate si ne-a dezvaluit secrete din sezonul 8.

Care sunt primele 3 cuvinte care iti vin in minte cand te gandesti la sezonul 8 Romanii au talent?

Emotie, Unic, Regal!

Cum i-ai descrie pe Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra, Florin Calinescu, Pavel Bartos si Smiley?

Ce misiune dificila! Lucrand atat de mult cu ei, am ajuns sa-i cunosc, imi dau seama dintr-o simpla privire atunci cand le place, sunt intrigati sau obositi. E un mix foarte dinamic de personalitati, imi place incredibil sa lucrez cu ei! Pot spune ca sunt toti foarte empatici, traiesc intens fiecare moment de pe scena si va pot spune ca dezbaterea, analiza..continua mult mai mult decat se vede la televizor.

Despre fiecare in parte as spune urmatoarele:

• Andi este analistul perfect, dar fara sa aiba detasarea rece a unui matematician. Comunica foarte bine cu cei de pe scena, i se schimba si privirea daca vede un moment care ii place, daca sunteti putin atenti la el veti vedea ca ii apare o sclipire in ochi atunci cand vede cu adevarat potential pe scena talentului.

• Mihaela este foarte sincera si directa, lucru pentru care este judecata de multe ori, desi intentia ei este una care sa directioneze concurentii pe o cale buna. Stie sa scoata emotiile la iveala, are un „al saselea simt” si reuseste sa ii faca pe concurenti sa isi exprime emotiile intr-un fel unic.

• Andra traieste tot ce vede pe scena foarte intens si transmite emotia dincolo de ecrane. In momentele pe care le vede, reactioneaza sincer, tipa de emotie sau de frica, isi acopera ochii, lacrimeaza, parca patrunde cumva in esenta momentului de pe scena si apare #pieleadegaina. Nu e doar o vorba, daca sunteti atenti la Andra, e primul semn ca un moment o impresioneaza, pozitiv sau negativ.

• Florin Calinescu este de o inteligenta cum rar am vazut. Este incredibil cum reuseste in cateva minute de jurizare sa faca niste conexiuni intre ce a vazut pe scena sau ce a simtit in timpul reprezentatiei concurentului si diverse lecturi, tablouri, momente, teatru, film. De cate ori ia cuvantul, stiu ca o sa urmeze ceva memorabil. Este un om minunat.

• Pavel si Smiley sunt exact asa cum ii vedeti. O explozie de energie, de glume, de facut misto, se inteleg din priviri, sunt prieteni foarte buni si, atunci cand nu esti in apele tale, reusesc din doua vorbe sa te faca sa zambesti.

Din experienta ta de producator, la ce sunt romanii cel mai talentati?

La emotie, la ingeniozitate, la dorinta de a incerca tot, la puterea de a transforma minusul in plus!

Care ar fi talentul care ne lipseste cu desavarsire?

In viata mea nu as putea sa spun ca romanilor le lipseste ceva, ca nu au talent! Va dau doar cateva exemple, sa ne uitam la finalistii sezonului 6 (Nadia Budurusi – o acrobata desavarsita, Manuel Chivari – un tanar cu o voce speciala, Mara Pruna – desi tanara, e un compozitor cu mari sanse sa isi vanda compozitiile artistilor consacrati, Cezara Blioju – coregrafa , Andrei Surdu – copilul extrem de talentat la pian, Laura Bretan – nu mai are nevoie de nicio prezentare) sau la sezonul 7 (senzationalii OK WORLD WIDE, dansatorii Hera Zaulet si Marius Moldovan, Aeros – parte din lotul national de gimnastica aerobica, Fang Shuang – chinezul adoptat de Romania care a uimit pe toata lumea).

Ideea e ca se poate vedea cu ochiul liber ca nu este talent la care romanii sa nu fie speciali. M-am gandit doar la finale, asta insa nu inseamna ca semifinalistii nu ne-au uimit. Nu pot sa ii mentionez pe toti, ca nu ne ajung randurile. Nu degeaba show-ul se numeste Romanii au talent!

Ce inseamna sa fii producator executiv RGT? Care sunt principalele task-uri?

Pentru mine, deoarece nu sunt prima care are onoarea de a se ocupa de acest show, este o dorinta mai veche devenita realitate. Inseamna atat de multe, sigur o sa ratez cate ceva, dar incerc sa enumar etapele principale. In primul si in primul rand, esentiala este comunicarea din echipa. Suntem peste 150 de oameni (regizor, producator de continut, scenarist, scenograf, constructori decor, asistent regie, reporteri, departament de casting, productie, director de imagine, operatori, echipaj CAR, tehnicieni de lumini, alpinisti, styling, cleaning si muuuulti, multi altii), iar daca nu am reusi sa comunicam eficient si sa intelegem proiectul la care lucram, nu ar iesi nimic din ceea ce vedeti la TV.

Ce inseamna un sezon Romanii au talent?

• Stabilirea conceptului sezonului. Sezonul 8 Romanii au talent incepe vineri, 16 februarie, iar conceptul este Marea Unire a Talentului, pentru a marca Centenarul cu romani talentati. Ca un mic secret de productie, va pot spune ca, desi nu a inceput inca sezonul 8 la TV, noi deja suntem in discutii pentru conceptul sezonului 9

• Stabilirea bugetului

• Inscrieri concurenti – aici avem doua tipuri de inscrieri, cei care isi doresc sa participe si se inscriu pe site sau la show-uri si concurentii care sunt gasiti de echipa noastra de casting, care calatoreste prin toata tara pentru a gasi oameni spectaculosi, dar care nu au curajul de a se inscrie sau nu cred ca au potentialul de a fi admirati de o tara intreaga (acestia sunt foarte multi, care nu constientizeaza ca fac niste lucruri minunate, care merita sa fie vazute de fiecare roman).

• Pregatirea pentru show-urile cu juratii, Pavel si Smiley, care au loc in mai multe orase (constructia de decor in fiecare teatru sau camin cultural, scenotehnica, electrica, sunet, car de transmisie, repetitii).

• Show-urile cu juratii si prezentatorii .

• Filmari de marketing, pentru online si promo-urile de pe post

• Ingestat materiale: pentru sezonul 8, am filmat aproximativ 3.700 de ore si va imaginati ca si descarcarea tuturor cardurilor a durat foarte mult

• Apoi sezonul intra la montaj, astfel incat emisiunea sa ajunga in forma in care o veti vedea vineri. Echipa de montaj lucreaza pentru sezonul acesta din septembrie 2017 pana in mai 2018. Sunt niste oameni foarte talentati, care reusesc in timp record sa adune toate materialele si sa le impacheteze in asa fel incat emisiunea sa fie cel mai vizionat produs de pe piata de televiziune de la noi.

• In apropierea live-urilor – dupa ce au fost votati concurentii pentru semifinale, sunt anuntati, incep discutiile, pregatirea momentelor asa incat la live-uri sa fie absolut toate momentele unice.

• Inainte de fiecare live se fac sedinte. Regizorul este cel care da directia artistica pentru toate momentele, pornind de la imaginea sau ideea pe care o au concurentii pentru momentul pregatit de ei. Fiecare idee este discutata, dezbatuta, comentata impreuna cu producatorul de continut, colegele de la casting (ele tin direct legatura cu fiecare concurent), cu reporterii, cu scenograful (care vine cu idei pentru recuzita), cu colegii de la make-up, hair, stilisti. Si asta este doar pregatirea

• Trecem apoi la live-uri, unde este o noua super mobilizare de forte cu 200 de colegi

Este o munca titanica, insa cand vezi totul la TV uiti de toate noptile petrecute in deplasari, cand ajungi sa nu mai stii care e numarul camerei de hotel in care esti cazat  Am norocul sa lucrez cu niste oameni minunati, fiecare persoana din echipa de productie este pasionata de ceea ce face si cu totii iubim proiectul Romanii au talent.

Cum arata o zi de filmare din punctul de vedere al producatorului executiv?

La o zi de filmare cu juratii si prezentatorii, in jurul orei 9 ne intalnim noi, echipa de filmare. Se fac verificari de echipamente, de unghiuri de filmare, repetitii si se verifica desfasuratorul. Dintre jurati, primele ajung Andra si Mihaela, apoi Pavel si Smiley (cu care mai filmam si momente care au loc in afara scenei), iar cu o ora inainte sa incepem ajung Andi si Florin.

Una dintre traditii este ca, inainte sa dam rec, ne strangem cu totii in backstage, radem, glumim cateva minute, iar apoi incepem munca propriu-zisa cu zambetul pe buze si in asteptare de momente care sa ne uimeasca. Inregistrarea unui show dureaza in jur de patru ore, apoi avem pauza – incercam sa le lasam juratilor cat mai mult timp posibil intre show-uri, astfel incat sa se poata odihni si pregati pentru ce urmeaza. Chiar daca nu reusim intotdeauna, avem norocul sa lucram cu oameni foarte intelegatori  Dupa ce terminam de filmat show-urile, juratii dau interviuri la cald, despre momentele pe care le-au vazut pe scena.

Este un program incarcat, dar nimeni nu s-a plans niciodata.

Coordonezi o echipa de peste 150 de oameni. Care sunt provocarile pe care le intalnesti?

Provocarile nu inceteaza sa apara in fiecare clipa, de la faptul ca unul dintre concurenti si-a uitat costumatia la hotel la raceala unuia dintre jurati, la un porumbel care a ramas in teatru unde filmam si zboara din cand in cand si mai „trimite” si surprize de sus, catre jurati si public. Insa uit lucrurile neplacute si imi raman in memorie doar cele dragute.

Ne spui un secret din sezonul 8?

In prima editie exista un moment la care am avut mari emotii. Momentul a fost repetat de doua ori, tocmai pentru a ne asigura ca totul merge conform planului (mentionez din start ca la repetitii nu au acces nici juratii, nici prezentatorii), apoi a fost filmarea propriu-zisa, iar acum a revazut scena de cateva ori la montaj. Am observat cu stupoare ca, de fiecare data cand vad acel moment, imi transpira palmele! Pot sa mai spun ca in acest sezon 8 sunt foarte multe momente care se intampla pentru prima oara pe scena ROMANII AU TALENT, precum si in Romania.

Ce mesaj le transmiti telespectatorilor? De ce sa urmareasca sezonul 8 Romanii au talent?

Romanii au Talent nu e un simplu show, e emotie, e viata, e surpriza, e perfectiune. Este al treilea an de cand traiesc aceasta bucurie, in echipa de productie a emisiunii. Nu ratati, pentru ca nu degeaba sezonul asta este MAREA UNIRE A TALENTULUI! In sezonul 8 veti vedea romani care traiesc pretutindeni pe acest glob, dar care sunt ROMANI in sufletul lor, in mintea lor, si nu se sfiesc deloc sa arate acest lucru tuturor!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top