Connect with us
Cine este Geanina Stana de la Faimoși, noua concurentă de la Exatlon. Cum a ajuns aici

TV

Cine este Geanina Stana de la Faimoși, noua concurentă de la Exatlon. Cum a ajuns aici

În ediția de duminică, 1 aprilie, de la Exatlon a fost prezentată noua concurentă din echipa Faimoșilor: Geanina Stana, fostă participantă la ediția precedentă a show-ului „Bravo, ai stil!”.

Geanina a ajuns la Exatlon după ce Anca Surdu a fost nevoită să părăsească Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale.

În vârstă de 23 de ani, Geanina a terminat un liceu cu profil sportiv, a făcut atletism de performanță și dans sportiv.

La Bravo, ai stil! ea s-a făcut remarcată prin faptul că a intrat în scandaluri cu mai multe concurente.

Una dintre ele a fost Naba, pe care a acuzat-o că a distribuit în mediul online mai multe imagini intime cu celelalte fete din show, inclusiv cu ea.

În momentul în care a fost eliminată din competiție, ea a refuzat să își ia la revedere de la rivalele sale din show și a plecat pur și simplu din competiție.

La ediția de duminică de la Exatlon, Geanina s-a descurcat onorabil și chiar a punctat la proba al cărei premiu a fost mâncare și comunicare cu cei de acasă.

Faimoșii au câștigat cu 10-8 și și-au luat revanșa după ce Războinicii au câștigat casa la meciul de sâmbătă.

Geanina Stana în locul Ancăi Surdu. De ce a plecat Anca

Anca a dezvăluit care a fost motivul principal pentru care parcursul său în emisiunea plină de suspans şi spirit competitiv a trebuit să se oprească prematur.

„Și momentul în care am avut alergia a fost dificil. Înainte să plec, cu vreo 3 săptămâni sau o lună, mi-au apărut întâi pe frunte, apoi pe toată fața, niște bubițe și care s-au transformat în niște bube foarte mari.

S-au extins și pe piept, nu puteam dormi noaptea… mi s-a spus că motivul e soarele, de la medici. Eu am tenul deschis și probabil de asta. Acum sunt mai bine, sper să îmi treacă complet”, a spus Anca Surdu.

Citește și: Giani Kiriță a pus tunurile pe Oltin

Citește și: Anca de la „Exatlon” știe cine va părăsi concursul astăzi. Detalii neștiute din competiție

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top