Connect with us
Exatlon: Giani Kiriță rupe tăcerea după eliminarea lui Didi Bulimar! Atac dur la Oltin

TV

Exatlon: Giani Kiriță rupe tăcerea după eliminarea lui Didi Bulimar! Atac dur la Oltin

Giani Kiriță a avut prima reacție după eliminarea surprinzătoare a lui Didi Bulimar de la Exatlon. Într-un preview al ediției de sâmbătă, 31 martie de la Exatlon, Faimosul a rupt tăcerea.

„În momentul în care s-a anunțat cel eliminat, adică pe Didi, am rămas toți șocați”, a spus Giani Kiriță.

Cătălin Cazacu a venit cu noi completări: „Votul s-a transformat dintr-un vot pro, într-un vot contra”.

Kiriță a avut câteva cuvinte dure și pentru Oltin, cel considerat veriga slabă din echipa Faimoșilor. „Oltin nu poate să demonstreze nimic. Dacă mai stă și cinci ani aici nu poate să ia 2 puncte”, a spus dinamovistul.

La ediția de sâmbătă a Exatlon, concurenții celor două echipe vor lupta în ploaie pentru casă și pentru un premiu surpriză.

Eliminarea Dianei Bulimar de la Exatlon a provocat o undă de șoc printre fanii emisiuni. Fosta gimnastă a primit cu lacrimi în ochi vestea eliminării.

„Este un reality show. Mă bucur că s-a întâmplat asta, nu mă bucur că s-a întâmplat cu mine, dar mă bucur că s-a văzut faptul că nu se știe niciodată. Asta este.

Se pare că traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, asta înțeleg eu din voturile telespectatorilor. Am simțit-o de azi dimineață. Sunt bucuroasă că merg acasă și baftă colegilor”, a fost reacția Dianei Bulimar după eliminare.

Ștefan de la Războinici, în pericol de eliminare de la Exatlon?!

Fanii Faimoșilor i-au acuzat pe cei ai Războinicilor că nu au votat corect și au promis răzbunare. Ștefan, unul dintre cei mai apreciați concurenți ai echipei albastre a fost luat în colimator de susținătorii celor în roșu.

„Din orgoliu ati dat afara o fata buna fara ca sa aiba vreo vina!!! Ce naiba…vreti sa-l aduceti pe Oltin in finala cu Ionut sau Stefan? Cand a fost Ionut la nominalizare eu l-am votat fiindca il consider bun.

Sa vedeti ca vom incerca sa-l dam afara pe Stefan. Corectati-va comportamentul ca nu ajungeti nicaieri! O sa regretati. Ma doare doar faptul ca didi nu a gresit cu nimic!”, a  fost un mesaj postat pe unul dintre grupurile dedicate fanilor Exatlon, care a strâns multe aprecieri.

Citește și: ADEVĂRUL despre eliminarea Dianei a ieșit la iveală

Citește și: Andrei Stoica a revenit în țară și spune ce nu s-a văzut la Exatlon: “Trebuie să…

Citește și: Viața dură și plină de griji i-a motivat pe Ionuț și Mariana din Echipa Războinicilor de la „Exatlon” să dea totul pentru a câștiga

3 Comments

3 Comments

  1. vasile vana

    2018-04-03T13:46:07+03:00 at 13:46

    Cum este posibil sa fie selectat OLTIN SA PARTICIPE LA UN ASTFEL DE CONCURS.ASTA ESTE VINA NU ALCEVA

  2. Ardelean adrian

    2018-04-01T06:34:15+03:00 at 6:34

    Lucrurile se intampla in acest show strict cum vor producatorii.Concurentii,mai ales Faimosii sunt platiti sa scoata pe gura aberatii asa ca,faceti-va voi ca totul e adevarat si credeti tot ce e acolo.Banul primeaza.Ratingul dicteaza.Kirita comenteaza….

  3. Jan

    2018-03-30T13:59:32+03:00 at 13:59

    Hopa, vorbeste CODOSUL principal ! Cel care are contract special cu canalul sa ”inveseleasca” atmosfera continuu ! Cel care e protejat permanent chiar daca e agresiv si inutil ! Cel care, asa cum spunea fica-sa, va cistiga ”competitia” ! Cel care a creat scandaluri pe oriunde a trecut ! Cel care e mort dupa orice proba cit de mica ! Cel care o facea ”copila” pe Didi si o pupa pe cap inainte de nominalizare ! Cel care a nominalizat-o pe Didi in locul asistentei sale belbitza ! Cel care vorbea de ”echipa” ! Cel care acum jigneste unul dintre colegi si il pune in contradictie cu ”echipa” ! Cel care comenta si se bucura la fiecare nominalizare de la razboinici ! Pai daca aratarea asta e faimoasa atunci ce sa spui de marii sportivi, ce sa spui de multipla campioana Didi Bulimar ? Cum poti sa o compari pe Didi cu belbi ? Cu codosul acolo, exatlonul nu va fi niciodata o competitie ci o circoteca pentru audienta ! Oamenii vad o mica parte din ce se intimpla, in realitate situatia este deja depasita datorita protectiei oferite de canal codosului. Nu m-ar mira sa vedem niste plingeri penale la sfirsit … lucrurile evolueaza in directie gresita !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top