Connect with us
Decizia medicilor în cazul lui Florin Busuioc, la trei săptămâni de la infarct

TV

Decizia medicilor în cazul lui Florin Busuioc, la trei săptămâni de la infarct

La începutul lunii noiembrie, actorul Florin Busuioc a suferit un infarct, la scurt timp după un spectacol ce a avut loc la Craiova.

Busu a fost dus de urgență la spitalul din municipiu, unde i s-a montat un stent. Starea acestuia fiind gravă, s-a luat decizia de a fi adus la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală.

Florin Busuioc a stat de atunci sub supravegherea atentă a medicilor. În ultima vreme, au apărut mai multe informații contradictorii, unele dintre ele spunând că acesta se simte bune, altele că îi va fi montat un al doilea stent și că starea sa nu ar fi grozavă.

Potrivit unor surse medicale din cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, citate de cancan.ro, actorul se simte din ce în ce mai bine, în curând va fi externat și se întoarce la muncă, la Pro TV.

Dr. Paul Traşcă, medicul care l-a salvat pe Busu, a explicat în exclusivitate pentru Click! de ce colegii de la Instituitul de Boli Cardiovasculare ar fi luat în calcul varianta montării unui al doilea stent.

„Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce startegie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a explicat medicul Paul Traşcă!

Citește și: Cine este tânărul care i-a acordat primul ajutor lui F. Busuioc

Citește și: Celebrul astrolog Ion Burculeț, despre destinul lui Busu: „Intervenția medicului nu a fost întâmplătoare…”

Citește și: Ultimele imagini cu Busuioc înainte de infarct. Ce făcea actorul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top