Connect with us
Didi Bulimar, primele declarații de la revenirea în țară. Ce s-a întâmplat în ziua eliminării ei de la Exatlon

TV

Didi Bulimar, primele declarații de la revenirea în țară. Ce s-a întâmplat în ziua eliminării ei de la Exatlon

Didi Bulimar a fost eliminată surprinzător de la Exatlon. Fosta gimnastă a revenit în țară și a făcut câteva declarații despre ce s-a întâmplat în Republica Dominicană, în ziua în care ea a fost eliminată.

“Mă bucur că am venit acasă, dar îmi pare și rău. Au fost trei luni superbe pline de aventură. Mă opreau unii pe stradă și mă întrebau: “Chiar așa e?”. E mai rău decât se vede la televizor, scândură aia e mult prea tare.

Era oribil când pierdeam, drumul de la traseu la câmp. Nimeni nu prea spunea nimic. Era bine când strigăm toți “campionii”. Cel mai frumos traseu a fost cel de la prima eliminare.

Echipa mea nu a greșit când m-a nominalizat, știam că sunt bună la traseu, dar nu la fel de bună la final. Nu mă așteptam să ies.

Am învățat să mă ascult pe mine. În ziua eliminării am plâns de dimineață până seară. A venit Vladimir după mine. Corpul, universul mi-a transmis că ceva nu e în regulă. Până și Oltin a crezut că va iesi”, a spus Diana La tv.

“Eu am știut că voi fi nominalizată, nu am mai făcut aceeași greșeală în ziua eliminării Claudiei. Am stat și am vorbit. Nu ne-am pus problema că Oltin nu va ieși și că este nebunia asta în țara. Sper să se gândească la asta.

Eu n-am știut că este nebunia asta în țara. El trebuia să știe la ce se înhamă, el ne-a spus că nu s-a uitat niciodată la emisiune și nu știa despre ce e vorba. Bruce știa tot.

Noi am fost de față, îl vedeam că nu reușește nimic. Nu voi regreta, mă bucur că sunt acasă, au fost 100 de zile fără să-i aud glasul mamei mele. Nu suntem o familie foarte siropoasa.

Tata mi-a zis: “Mama, ce neagră esti”. Mamă mi-a zis că mă iubește și că este mândră de fiică ei. Din păcate nici nu m-am uitat la ultima emisiune, n-am putut, știam că le voi lipsi. Sper să aibă cea mai multă baftă din lume”, a mai declarat Diana Bulimar, în platoul emisiunii WOWbiz.

Didi Bulimar a clarificat polemica iscată după dezvăluirea legată de Larisa Iordache

Diana Bulimar a clarificat și scandalul de după dezvăluirea sa legată de cum a fost înlocuită de antrenori la Olimpiadă, cu Larisa Iordache

„Nu mă așteptăm că după acea arenă să iasă scandalul acela. Nu a fost o nedreptate, noi eram copii și așa au decis antrenorii.

Am înțeles că unii i-au vorbit foarte urât Larisei. Vreau să înțeleagă lumea că noi ne-am înțeles foarte bine, nu noi am decis asta. A intrat acea regulă, echipa s-a simțit groaznic, pentru că știam că vom pierde pentru că trebuia să-l utilizăm pe Oltin.

Am povestit asta pentru a mă simți eliberată. Eu știam că Larisa e mai bună că mine la bârnă, știam că ea putea să facă asta. Fără ea nu am fi obținut medalia de bronz”, a declarat Diana Bulimar.

Eu în ziua aia nu puteam să merg foarte bine. M-am gândit să fac o bârnă foarte bună și să împărțim medalia. Decizia a fost să câștige România, nu una dintre noi. Eram accidentată de dinainte să merg la olimpiadă.

Nimeni nu știa. Sunt genul de sportivă care trage pe durere și ține în ea. La antrenament m-au apucat niște dureri groaznice, toți mi-au spus că dacă întru, întru pe răspunderea mea. Nu am ajuns pe muncă Dianei, numai noi două știm prin ce am trecut.

Integralele mele de atunci erau mai puternice decât ale feței care ar fi putut să mă înlocuiască„, a spus Larisa Iordache.

Citește și: De ce a fost eliminată Diana Bulimar. Adevărul despre ce s-a întâmplat la Exatlon

Citește și: Anca de la Exatlon, atac dur în direct la foștii colegi! Cine este “Războinicul” pe care nu l-a suportat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top