Connect with us
De ce a fost eliminată Diana Bulimar. Adevărul despre ce s-a întâmplat la Exatlon

TV

De ce a fost eliminată Diana Bulimar. Adevărul despre ce s-a întâmplat la Exatlon

Diana Bulimar a fost eliminată la ediția din 28 martie de la Exatlon. Eliminarea ei a fost surprinzătoare în condițiile în care Oltin era considerat favorit la plecarea acasă.

În momentul în care Cosmin Cernat a anunțat că Diana este cea care va pleca acasă, toți concurenții au rămas mască. Chiar și Oltin a fost foarte surprins de decizie.

Citeste si: UPDATE: Giani Kirita prima reactie dupa eliminarea Dianei! Atac dur la Oltin!

Imediat după emisiune, fanii au început să facă supoziții pe tema acestei eliminări. Unii au acuzat că ar fi vorba despre o „manevră” a producătorilor emisiunii, dar adevărul este altul.

După cum Huff anunța într-un articol de ieri, încă de la anunțarea nominalizărilor, pe pagina oficială a Exatlon și pe grupurile fanilor acestei emisiuni a început o mobilizare.

Fanii Războinicilor s-au mobilizat pentru a-l susține pe Oltin. Ei au făcut acest gest după scandalul din weekend, provocat după introducerea acelei reguli care le permitea Războinicilor să își aleagă adversarul.

Practic, fanii celor în albastru au vrut să le dea o lecție Faimoșilor, în special lui Giani Kiriță, acesta fiind cel care a adus cele mai multe jigniri preferaților lor.

Mai mult decât atât, au fost fani și din rândul Faimoșilor care s-au arătat nemulțumiți de cum s-au făcut nominalizările.

Unii au acuzat faptul că Faimoșii nu și-au apărat corect șansele la Arenă, tocmai pentru a scăpa de Oltin. De asemenea, s-au arătat indignați de modul în care concurentul era tratat de colegii săi.

Și, totuși, de ce a beneficiat Didi Bulimar de o susținere mai mică decât Larisa, cealaltă nominalizată?

Diana Bulimar a fost o victimă colaterală. Ea a fost nominalizată de Cătălin Cazacu, concurent care și-a atras și el antipatia fanilor Războinicilor după scandalul din weekend, iar eliminarea ei a lovit indirect și în acesta, el nedorind, de fapt, ca Diana să plece, ci Oltin.

Totodată, nominalizarea Larisei a fost văzută de mulți ca un act de lașitate din partea lui Valentin, care ar fi putut să nominalizeze pe unul dintre băieți.

Citește și: Exatlon 28 martie: Ce s-a intamplat la editia de miercuri

Drama prin care a trecut Diana Bulimar, dezvăluită la Exatlon

În seara nominalizărilor, Didi Bulimar a dezvăluit un amănunt cumplit din cariera sa de gimnastă.

„Eu am prins o singură Olimpiadă, cea de la Londra, în 2012. Luasem deja o medalie și mă calificasem într-o finală Olimpică. Din fericire sau din păcate, colega mea, care era mai bună ca mine, era următoarea.

Și, trăind în România și putând să se facă ușor schimbări, m-am dus la doctor să mă dau accidentată și să concureze ea în locul meu.

Nu știam ce să simt, dintr-o parte eram atacată. Familia îmi era alături și trebuia să își dea acceptul pentru acel fapt, care nici până în momentul de față nu a fost semnat. Părinții mei nu și-au dat acordul.

Colega mea Larisa (n.r. Larisa Iordache) a primit șansa, mă bucur că a avut-o și a trăit ce a trăit pe bârnă. Simțeam că sunt moartă, aveam 14 ani de gimnastică, simțeam că am muncit atâția ani pentru acel moment și mi-a fost luat.

Nu vreau să răscolesc amintiri, vreau doar să spun că sunt împăcată cu acea decizie”, a povestit Diana Bulimar.

Mariana Bitang și Octavian Belu, antrenorii lotului de gimnastică, nu au dorit să comenteze informațiile.

Citește și: Anca, fosta concurentă de la „Exatlon”, a făcut marele anunț: „Locul meu este în echipa „Faimoșilor”. Cui i-ar putea lua locul

30 Comments

30 Comments

  1. Nae

    2018-03-30T17:39:56+03:00 at 17:39

    Denisa , 30 martie 2018 la 13:26 … bey fatuca, tu numesti ”sport” fotbalul din romania ? Unde inainte de meci fotbalistii sint adunati de prin baruri si de prin cearseafurile amantelor si pitzipoancelor ? Unde sacosele de bani rezolva meciurile ? Unde ”faima” multor muraturi e facuta de impresari care spera sa vinda lesinaturile pe multi bani ? Unde multi care sint vinduti afara stau rezerve pentru ca sint muraturi si nu fac fata unor competitii reale si nu au energie nici pentru 45 de minute iar cind sint trimisi gratis inapoi se infoaie ca curcanii si spera ca vor mai agata pe cineva care sa ia tzeapa cu ei si sa le bage ceva in buzunare ? Unde pariurile fac legea ? Unde cei mai buni fotbalistii nu au mai reusit de 28 de ani sa ajunga nici macar la europene, daraminte la mondiale ? Unde multi jucatori ”faimosi” dupa ce se ”pensioneaza” sint zerouri sociale, fara familii, fara nimic de facut, fara nimic adunat, cunoscuti doar prin scandaluri si cooorvasarii televizate ? Unde echipele se duc in ligile europene doar pentru prima de participare si nu reusesc sa treaca nici de prima runda ? ? Unde fanii injura si scuipa de ciuda ca vad circ si sint luati de prosti (injura si scuipa pentru ca nu vad COMPETITIE si doar lesinati pretentiosi si aranjamente) ? Unde …
    Tu din ”sportul” asta de echipa speri sa iti formezi caracterul ??? Aloooo, suporterii nu injura de placere sau pentru intarirea ”caracterului” jucatorilor de fotbal !!! Injuratura, la jucatori este dovada ca nu pot mai mult, iar la suporterii este dovada ca s-au saturat de MURATURI si nu vad competitie si nici performanta !

  2. Ana

    2018-03-30T14:48:50+03:00 at 14:48

    Oltin nu este vinovat cu nimic, asta este jocul lui Giani,Belbita,si Cazacu, daca vroiau sa o tina pe Bulimar nu o nominalizau, jocurile au inceput sa fie facute, toata lumea da vina pe sustinatorii echipei adverse, nu vad adevarul sau nu vor sa-l vada. Giani este sustinut si de Cosmin care mai mult ca nu i pupa mana atat il lauda, iar cand Giani are puseuri de nervi nu opreste pornirile acestuia cu toate ca asta este rolul lui. Giani jigneste in stanga si in dreapta fara pic de rusine. A pierdut jocuri unde da cu piciorul in minge, nu a luat macar un punct, ce sa spunem mare fotbalist. Eu tin cu Faimosii, cu valenti cu Belbita si chiar cu Cazacu care de data asta ma dezamagit.

  3. JAN

    2018-03-30T13:36:15+03:00 at 13:36

    Ce aveti cu Oltin, mai faimosilor ? De ce jigniti un om decent ? Nu mai sinteti o echipa ? Un ”team” ? Nu mai sinteti romania ? Nu mai faceti strategii maiastre ? Nu ati plins cind Didi era numita copila si pupata pe cap de un nimeni comparativ cu ea ? Nu ati plins cind Didi a fost nominalizata in locul lui Belbitza care este mai slaba ? Nu ati plins cind kiretza jignea si injura ? Pentru voi bataia, abuzul, injuraturile sint parte ale unei ”competitii” si ”reality show” ? Pe voi bataia, abuzul si injuraturile va ”stimuleaza” ? Sinteti niste pocnitori analfabete si va meritati soarta si pe kiritzii analfabeti pe care ii admirati si care va formeaza ”caracterele” !

  4. Denisa

    2018-03-30T13:26:30+03:00 at 13:26

    Hei sa știe toata lumea ca Geani este un adevărat exemplu pentru copii care vor sa fie sportivi degeaba ziceti voi ca el nu e bun de nimic si înjura el face asta ca sa ii darame psihic pe războinici si diana belbita este o adevărată campioană într-un sport care nu prea este de fete asa ca sa nu mai voirbiti fara sa stiti pana la urma au cariere in spate daca Geani nu era asa nu rezista atât timp sa fie fotbalist cand jumatate de stadion te înjura si te scuipa el a avut ambitia sa continuie

  5. OCTAV

    2018-03-30T07:53:50+03:00 at 7:53

    Jos Războinicii ! Ce telespectatori că dacă era eliminat Oltin Hurezeanu Războinicii luau bătaie la pachet.

  6. Marian

    2018-03-30T07:02:28+03:00 at 7:02

    Cei de la Kanal D au vrut sa reechilibreze lupta dintre cele 2 echipe.

  7. DaN

    2018-03-30T00:25:43+03:00 at 0:25

    Din pacate EXATLONUL. a ajuns un circ pe bani putini in ultimele 3 saptamani..Circari principali sant Cosmin Cernat impreuna cu cioroiul de kirița.Nu vedeti ca Cosmin nu ia deloc atitudine la jignirile pe care le adreseaza kirita.impreuna cu printesica lui echipei adverse.mai intervine si cazacu si draghia.
    Respect pe toata lumea fin concurs.dar nu uitati un lucru.intr-un razboi ataci pe acolo unde adversarul este mai slab.asa este si aici.
    Si Oltin are dreptul sa joace doar este o competitie sportiva.asa cum este el mai putin pregatit fizic.
    HAI RAZBOINICIII.

  8. Bianca

    2018-03-29T22:53:37+03:00 at 22:53

    A fost manevra pe fata de ce nu au leiminato pe belbita care nui buna de nimica e doar tare in gura si proasta in meserie si geani chirita la fel e doar gura de el latra intruna si vb foarte urat el si belbita trebuiau propusi rusine kanalD sa va fie ca tineti pe chirita si belbita in echipa respect pentru didi bulimar

  9. Liviu

    2018-03-29T21:59:38+03:00 at 21:59

    Rusine kanal d ati dat-o pe Didi afară ca a avut curajul sa critice noul regulament si a dat exemplu ce a pățit ea cu olimpiada vreti sa iasa Ștefan câștigător sa îi cumpere garsoniera la Mariana ca doar se cunosc bine si înainte de concurs rusine nu ma mai uit la emisiune e falsă nu e real nimic.

  10. Catalina

    2018-03-29T21:50:41+03:00 at 21:50

    Pacat ca gandim asa. A fost de preferat sa eliminam o campioana in locul unei persoane care nu are nici o treaba cu sportul. S-a vrut o lectie pt Giani si s.a lovit in Didi. Rusine!!! Astia suntem…astia defilam… In loc sa cautam rezolvare, ne gandim la razbunare.

  11. Sasha

    2018-03-29T21:45:47+03:00 at 21:45

    Un sportiv alege un concurent pe măsură lui ,nu ce au făcut „razboinicii”!Ei sunt niște lași, oameni care fac orice pentru afirmare …dar este văzut doar Giani,injurii și ieșiri urate au avut și acești falși războinici,doar ca aceste ieșiri ale lor s-au făcut neauzite și nevazute.În afara competițiilor la faimoși nu am auzit sa ii vorbească de rău pe faimoși,pe când războinicii,niște falsi ,deși acum pozează intr-o echipa unita vorbesc foarte urat despre Faimoși,.Acestea nu le-ați auzit?

  12. mioara

    2018-03-29T21:37:12+03:00 at 21:37

    Daca Oltin s-ar retrage ar da dovada de demnitate. Diana Bulimar nu merita așa ceva.
    Este un copil care a făcut ceva pentru tara aceasta. Ar trebui sa ne fie tuturor rușine că nu ne respectam valorile , chiar și printr-un singur vot

  13. hajnal ilona

    2018-03-29T21:23:15+03:00 at 21:23

    fara giani nar avea nici un farmec emisiunea pacat de didi a ramas mormologul paguba

  14. ilona

    2018-03-29T21:19:26+03:00 at 21:19

    fara giani nare nici un farmec emisiunea

  15. Dudu

    2018-03-29T20:01:48+03:00 at 20:01

    …credeti-ma, nu fanii Razboinicilor sunt vinovati ca il tin pe Oltin in concurs, ci Kanal D ca l-a trimis acolo…prezenta lui Oltin este cu un scop…sa vedem ce reguli se vor mai inventa…e un realityshow in care prin metode cunoscute drept „reguli” se incearca echilibrarea echipelor….asta nu este sport, asta e un Big Brother cu trasee…oricum nici nu conteaza …dar sa accepti sa mearga acolo o campioana ca Didi si sa faci misto de ea, asta e cu totul altceva…urat…ma si gandesc ca de maine ce avantaj ar mai fi avut Razboinicii daca pleca Oltin?…dar vina nu este a Razboinicilor…ei doar beneficiaza de o regula mizerabila…si inca ceva…suntem un popor super vulgar si in mare parte needucat dar se ridica parul pe spatele nostru cand auzim pe cineva vorbind urat…si judecam….toti suntem la fel….hai sa nu mai pozam in mironosite….si mai exista o optiune: daca nu iti place un om cum vorbeste muta pe desena animate….voi parintii care se plang ca aveti copii care se uita la emisiune, ati sperat vreodata ca un realityshow este un formator de caractere?…daca da, gresiti….fiti bucurosi daca copiii vostri vor dori sa faca sport dupa ce au vazut emisiunea asta…ar fi perfect…atunci acest realityshow si-a atins scopul…din punctul de vedere al Kanal D ei au un singur target : AUDIENTA…care audienta aduce venituri insemnate din publicitate…realityshow-ul?…nu conteaza….

  16. Nae

    2018-03-29T19:59:17+03:00 at 19:59

    MARIANA Clinchevici , 29 martie 2018 la 18:53 … marianooo, poti sa il iei pe kiritza de tot acasa ! Definitiv ! Sa te poti bucura si tu si toata familia ta de finetzurile lui si plus ramii cu canalul in grila ! … cele care il iubiti asa de mult, sinteti cel putin masochiste daca nu cu probleme mari la mansarda ! Canalul a dat o mica parte din finetzurile lui, atit cit au crezut ca inghit pensionarii romani, dar sa fi dat pe post toate codoseniile si jignirile ? Ai fi paralizat de fericire ! Se vede ca te crezi mai ”femeie” decit nevasta-sa care a fugit mincind pamintul. Poate nu e numai vina lui ca a ajuns asa coleric si disperat, a prins comunismul cind SCOALA era gratuita daca era lasat sa o frecventeze. Ar fi putut fi altcineva, poate. Multa Sanatate ! Eu ramin la parerea ca respectul si educatia se invata IN CEI 7 ANI DE ACASA ! Restul e …

  17. MARIANA Clinchevici

    2018-03-29T18:55:37+03:00 at 18:55

    Mariana e tot raul ea este organizatoarea

  18. MARIANA Clinchevici

    2018-03-29T18:53:54+03:00 at 18:53

    Dacă Giani Kirită părăsește EXALTON scot canalul D din grilă

  19. Dudu

    2018-03-29T17:49:24+03:00 at 17:49

    Dragilor, abia asteptam sa ajung acasa sa vad Exatlon Romania in toate zilele de difuzare…am vazut o competitie adevarata, in care oameni cunoscuti sau mai putin cunoscuti au luptat corect….au castigat, au pierdut…asa e in sport…dar ceea ce am vazut aseara a fost doar o certificare ca tot ceea ce am gandit a fost corect….echipa „canalului”, nici nu conteaza ce litera, A,B,C sau D a incercat sa conduca(si a reusit) acest joc, acest realityshow, in care adaptarea la conditii grele si pregatirea morala si sportiva, trebuiau sa primeze…L-ati trimis pe Oltin in acest concurs, cu un scop (cred ca au fost sute daca nu mii de pretendenti, cu pregatire fizica …Oltin nu are pregatire fizica deloc…sa ne intelegem…admir celelalte calitati a lui Oltin)….deci in timp ce ati „aprovizionat” echipa Razboinicilor cu persoane foarte bine pregatite fizic, vezi Alex si Lupu, ati agatat o piatra de moara de gatul Faimosilor….ati vazut ca nu ati reusit sa-i destabilizati, ati „inventat” o regula care sa-i dezavantajeze pe fata….si totul a culminat cu „executia” unei mari campioane, ascunzandu-va in spatele zvonului ca fanii Razboinicilor vor vota cu Oltin…deci din punctul meu de vedere sunteti absolut mizerabili….am gasit si eu o emisiune la care ma uitam cu placere si v-ati batut joc…apropo…ce parere aveti de un razboi real in care apare o regula ca de maine au voie sa vina pe campul de lupta doar ranitii, iar la o zi dupa o sa apara o regula in care una dintre parti nu mai are voie cu arme? Poftim? Aud? Rusine Kanal D…rusine echipei Exatlon….sa va fie rusine……RESPECT DIDI, RESPECT FAIMOSILOR, RESPECT RAZBOINICILOR !

  20. ROXANA

    2018-03-29T15:43:16+03:00 at 15:43

    Si inca o data au votat romanii !!! promovam non valorile!bravo! ne mai plangem de tara in care traim ! nu tara e de vina, nici conducatorii ci populatia!!

  21. YO

    2018-03-29T15:34:45+03:00 at 15:34

    Cainele ala maidanez de Giany,'”CARE SE FOFILEAZA PE DUPA DUD'”si nu face nimic,in afara jigniri si injuraturi (APROPO CNA) ar trebui sa plece la urmatoarea eliminare, sau sa fie eliminat de organizatori.Sunt copii care se uita la aceasta emisiune(ora de difuzare este devreme). Ce exemplu le da
    acest „VIITOR ANTRENOR”) ,vai mama lui ,care-l sustine.CE FRUMOS L-AI EDUCAT,MADAM.

  22. Moise Alina Mihaela

    2018-03-29T15:29:33+03:00 at 15:29

    Cel mai cinstit ar fi sa se schimbe regula de eliminare.In loc de sms sa se ia in considerare cate puncte a adus in saptamana de eliminare concurentii.Asa ar fi o adevarata compentitie intre ei.Nu ar mai fi concurenti care de o luna nu a adus nici un punct si totusi mai este in concurs.Voi ce spuneti?

  23. Vesa. Florica

    2018-03-29T14:54:55+03:00 at 14:54

    Îmi păre rău pentru eliminarea lui Didi este o buna gimnastă.Trebuia eliminat Grani Kirita are un comportament urât și Belbita este o obraznica ea trebuia să fie normalizată să plece.

  24. Cristina vlad

    2018-03-29T14:22:41+03:00 at 14:22

    Sa le fie rusine fanilor razboinicilor sant la fel de lasi si fara caracter cum sant cei din echipa albastra .RUSINE….santeti niste gunoaie. Catalin Cazacu …Giani Kirita jos palaria adevarati barbati … si le doresc tot binele din lume.

  25. Dinu Delia

    2018-03-29T13:49:41+03:00 at 13:49

    este o lectie pentru Faimosi daca vor stii sa invete din asta.Pacat ca vedem oameni ca Giani Chirita care inafara de injurii, insulte si Jigniri nici macar nu e bun in traseu. Oboseste ca un bivol dupa o runda si gafaie apoi baga la inaintare restul echipei.
    Daca acest personaj va iesi sper ca lucrurile sa se schimbe si cei care raman sa fie sportivi in adevaratul sens cu tot ce implica asta
    ma uit cu drag si cu sufletul la gura la exatlon inclusiv copii mei dar chiar nu mai vreau personaje gen Giani Chirita si Belbita
    Respect pe emisiune

  26. zamfirescu niculina

    2018-03-29T13:11:04+03:00 at 13:11

    cat adevar graieste Jan, cata dreptate are, nici nu mai am alte cuvinte, pentru faimosul kirita, kanal d s-a facut de ras, pacat de audienta pe care a avut-o pana acum, drakul se mai uita la niste, niste, niste………nici nu s-a tinut cont de toate plangerile facute catre dna, pt ca profilul competitiei acesta era…………

  27. Angela Stanciu

    2018-03-29T13:07:09+03:00 at 13:07

    Cred ca se vor face si alte manevre . La ce am vazut dupa ce a plecat Mariana , si nu tin cu Razboinicii , si la ce s-a petrecut aseara cu eliminarea Dianei Bulimar , parea mea este ca deja producatorii au deja in atentie in concurent ales care sa castige ! Rusine producatorilor daca procedeaza asa !
    Daca insa , simpatizantii Razboinicilor au cheltuit bani pentru a-l tine pe Oltin in concurs pentru a fi ciuca batailor , sa le fie rusine si lor pentru ca astfel vor pleca acasa cei care au luptat cu adevarat pana acum . Ii admir pe pe toti care concureaza in acest show , au facut si fac foamea, multi s-au accidentat si au concurat bandajati la maini , picioare , cap , etc , si niste minti bolnave dau sms-uri si fac praf aceasta competie . Urat si rusine !

  28. Jan

    2018-03-29T12:53:26+03:00 at 12:53

    Dupa ceva timp or sa iasa toate codoseniile la iveala. Se vad deja dar multe nu sint dezvaluite pe post. Se vede ca dintre cei ”eliminati” de la exatlon, nu mai trec pe la canal d decit cei mai nemincati, anca adam sa mai cinte cite o cantzoneta, anca pentru ii platesc cazarea si mincarea si ii mai fac si manichiura gratis, mariana care spera inutil ca va primi vreo garsoniera gratis. Cei care au baut cerneala in tineretze slugaresc pe linga canal. Restul ? Odata iesiti, plecati sint si nici capul nu mai intorc !

  29. jean

    2018-03-29T12:44:02+03:00 at 12:44

    Bai fratilor, nu va mai agitati degeaba, totul e aranjat, cap coada ! Maestrii circului sint kireatza-belbitza iar restul sint babuini care degeaba cred ca vor cistiga niste amariti de euroi dupa 10-12 luni de prostitutie morala, psihica si sociala ! Acolo sint o turma de naivi si citeva pocnitori nemincate, iar pocnitorile sint alesa sa faca circ, abuzuri, injurii, poate si o bataie sau un viol. NU ESTE O COMPETITIE SPORTIVA ! ”Strategiile” sint prostioare de adormit copii, sportivii adevarati INTRA, CISTIGA si IES, punct, nu au nevoie de birfe, maimutzareli, codosenii, flencareli ! Normal era sa fie nominalizat si sa iasa kireatza (toti il doreau plecat incepind cu proprii colegi), in cel mai rau caz nominalizata trebuia sa fie belbitza care este mult mai slaba decit multipla campioana de gimnastica DIDI BULIMAR (careia i se spunea copil si o pupau toti pe cap) ! ”strategia” a fost impusa de canald pentru il mentine pe kireatza care e codosul lor in circoteca aia ! In conditii de concurs, nu codosenie ca acolo, Didi freca pe jos cu majoritatea faimosilor sau razboinicilor. Turcii se folosesc de niste analfabeti ca sa umileasca campioane !

  30. Eu

    2018-03-29T12:04:17+03:00 at 12:04

    Manevra a fost si a kanald, care s a folosit de aceasta smecherie! Mai au tupeu sa prezinte faptul ca Bulimar a fost inlocuita la campionate? Aceeasi mizerie au facut si ei aseara! Dracul sa mai uita la o asa manipulare! Rusine, kanald! Patronul turc, daca era in Turcia isi permitea sa si bata joc de o campioana? Se stia ca cei de la Razboinici vor face asta, de ce n au luat nicio masura?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top