Connect with us
Exatlon 18 aprilie: Ce decizie au luat fanii după ce Diana Belbiță, Larisa și Geanina au fost propuse spre eliminare

TV

Exatlon 18 aprilie: UPDATE: Cine a fost eliminată dintre Diana Belbiță, Larisa și Geanina

Exatlon 18 aprilie. Se anunță a fi o ediție foarte tensionată astăzi la Exatlon. O fată din echipa Faimoșilor va pleca acasă. Diana Belbiță, Larisa Vasile și Geanina Stană au fost nominalizate, iar cea cu cele mai puține voturi de susținere va pleca acasă.

UPDATE: Aşa cum Huff a anunţat mai devreme, Diana Belbiță, eliminată de la Exatlon.

UPDATE: Războinicii au învins Faimoșii cu 10-8 la jocul de azi. Punctul decisiv a fost adus de Roxana. Cei în albastru au condus cu 8-4 la un moment dat, dar cei în roșu au revenit spectaculos.

UPDATE: Faimoșii și Războinicii se luptă pentru a pleca la Santo Domingo, la un festival. Proba este una nu foarte grea, însă la început a plouat.

UPDATE: „Băieții s-au susținut între ei și noi nu am avut nimic de spus. Nu pot să cred că sunt un concurent așa slab încât nu m-aș putea compara cu ei”, a spus Belbiță în startul emisiunii de azi.

În debutul emisiunii au fost difuzate imagini cu o discuție aprinsă între Vladimir Drăghia și Giani Kiriță vs. Diana Belbiță. Dinamovistul a acuzat-o pe luptătoare că se victimizează.

„Niciodată nu mi-am numărat punctele. Credeam că suntem o echipă”, a mai spus luptătoarea.

„Exatlonul nu este doar pentru băieți. Este și pentru fete. Chiar dacă suntem noi, chiar dacă suntem vechi”, a spus și Gianina.

Alex de la Războinici a spus că el crede că Geanina ar trebui să plece acasă, dar că ar fi mai bine pentru echipa sa să plece Larisa.

Roxana a spus că i-ar fi mai ușor să concureze cu Geanina.

Alex a concluzionat că Vladimir, Giani și Cazacu vor să rămână ei în concurs și că așteaptă să-l elimine și pe Bruce.

Stire initiala

La ediția de marți, la capătul unui joc dramatic, Faimoșii au pierdut șansa la casă și imunitatea. Valentin a câștigat jocul individual și și-a asigurat protecție, apoi au venit nominalizările.

Toate cele trei fete au fost nominalizate, iar Diana Belbiță nu a digerat ușor acest lucru. Ea a acuzat faptul că s-au format două tabere, cea a băieților și cea a fetelor, iar ele sunt nedreptățite.

Faimoșii și-au motivat decizia de nominalizare prin faptul că fetele au adus cele mai puține puncte. Mai mult decât atât, Vladimir Drăghia a scos în evidență faptul că Belbiță nu știe să înoate, lucru care o face să nu participe la anumite probe.

El a mai spus și că Giani Kiriță și Cătălin Cazacu nu puteau fi nominalizați, întrucât au fost player of the week de câteva ori și au adus puncte multe.

Diana Belbiță nu a acceptat aceste explicații și a continuat să spună că nominalizările au fost nedrepte.

Exatlon 18 aprilie: Fanii, supărați pe Faimoși

Cele trei propuneri de eliminare au împărțit nu le-au picat bine fanilor care au acuzat atitudinea băieților.

Iată câteva dintre mesajele fanilor Exatlon!

Argumentul lui Draghia pentru nominalizarea Larisei e demential : „Larisa oricum e mereu nominalizată si se astepta la asta”…really? Fata aia v-a scos din rahat de nenumarate ori.

Giani a fost „player of the week” acu’ sute de ani… dar el nu e votat.. in schimb e votata Larisa sa plece…ea aducand multe puncte echipei.. fiind foarte buna chiar si in meciurile intre tari, cand a si castigat de altfel…

Meciuri in care Giani mai avea putin si murea acolo..”echipa” a vorbit si au ales sa plece fetele… adica Giani dicteaza pe cine sa voteze fiecare..

Cu prima ocazie Valentin o sa fie nominalizat de catre toata „echipa” pentru ca Giani o sa vrea asta sa isi apere el spatele.

Vladimir si-a arătat in sfarsit perversitatea: „Îi excludem pe ăstia CARE NU POT FI VOTATI.” Adică Giani si Cazacu. De ce nu pot fi nominalizati? Că asa vreti voi ? Misogini ratați. Haideti cu vot masiv pentru Larisa.  Fata asta e atât de umilă, nici măcar nu s-a apărat, desi e cea mai buna dintre fete.

Diana Belbiță, favorită să plece?

În ceea ce privește eliminarea, dacă e să ne luăm după reacțiile celor care comentează pe pagina oficială de la Exatlon, Diana Belbiță este favorită să plece.

Iată cele mai elocvente mesaje:

Votati Geanina Marina sa ramana. Larisa o sa fie sustinuta pentru ca e cea mai buna si avem o sansa sa o scoatem de acolo pe Belbita.

Belbi merită să plece dintr-un singur motiv.Ia cântat în strună lui Kirita și au făcut mișto de Mariana zilnic.

Larisa a demonstrat ca este o finuța.Merita sa rămână. Belbita…….acasă cu ea!

Afara cu belbita , nici Giani nu o mai susține , acum se vede adevarata fata a faimoșilor.

Zicea Belbita mai demult ca merge la teatru (atunci când se certau războinicii) si radea de ei. Dar karma nu doarme. Acum războinicii sunt la teatru.

1 Comment

1 Comment

  1. Nae

    2018-04-18T20:27:59+03:00 at 20:27

    Hai princesooooo ! Bravooo ! Pai va puneti cu codosii mamaie ? V-au tras-o de nu va vedeti … ”echipa” faimosilor e doar in capul unor naivi !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top