Connect with us
Exatlon 19 mai 2018 - Concurentul care a fost eliminat.

TV

Exatlon 19 mai 2018 Eliminare – Larisa eliminată din concurs!

Exatlon 19 mai 2018 Eliminare. Un concurent va fi eliminat în această seară din reality show-ul care a cucerit România. Mai sunt doar 4 zile până aflăm cine este marele câștigător Exatlon ediția 2018.

Eliminare Exatlon – Cine este concurentul care pleacă acasă

UPDATE – ELIMINARE: Exatlon 19 mai 2018 Concurentul eliminat din joc este

UPDATE – Fanii emisiunii sunt șocați de evoluția slabă a echipei Faimoșilor. În comentariile postate pe pagina de socializare a concursului, fanii Exatlon critică evoluția concurenților. Războinicii au învins în această seară și și-au câștigat imunitatea.

UPDATE – Cătălin Cazacu se salvează de la eliminare. Nomializații spre eliminare Exatlon ediția din 19 mai sunt: Vladimir și Larisa.

Un concurent Exatlon, din echipa faimoșilor, pleacă astăzi acasă. Razăboinicii au înfrânt Faimoșii în Arena Exatlon cu scorul de 10 la 4.

UPDATE – Faimoșii au fost umiliți în această seară. Scorul actual este 9-4 pentru Războinici. Cosmin Cernat a făcut anunțul un faimos va pleca astăzi acasă.

UPDATE – Cătălin Cazacu chiar acum concurează cu Ștefan Floroaica. Războinicii își iau revanșa la Exatlon România 2018, în editția din 19 mai. Aceștia câștigă a doua probă cu ajutorul lui Floroaica.

UPDATE – Vladimir Drăghia marchează primul punct pentru Faimoși.

Actualizare: Vladimir Drăghia a declarat în urmă cu câteva momente la Exatlon 19 mai 2018 câ se gândește că el ar putea fi eliminat în acestă seară.

Citește aici: Exatlon 18 mai 2018. România a învins Columbia cu 10-8

Vladimir Draghia, unul din cei mai populari concurenti de la Exatlon, a marturisit ca la ultimul joc de Arena a stat cu emotii si, pret de cateva momente, s-a gandit ca ar putea fi eliminat.

Citește aici: Alina de la Exatlon, cuvinte dure la adresa unui concurent: „Aerul lui mi s-a părut mai respingător”

Exatlon 19 mai 2018, Vladimir Drăghia: Cred că eu voi fi cel eliminat

„Sunt vreo 10 secunde in care se asteapta numele (n.r. numele celui eliminat) si atunci am simtit ceva…Nu ma asteptam sa trec cu bine peste votul publicului. Mereu am avut impresia despre mine ca sunt mai degraba antipatic decat simpatic, pentru foarte multi oameni.

Sunt constient ca am cele mai multe sanse sa ies azi, maine, poimaine. Daca voi pierde jocul, depinde cine e favorit. Ti se schimba destinul in Exatlon de la o zi la alta, de la un punct la alta.”, a spus Vladimir Draghia, în Exatlon 19 mai 2018.

VIDEO: Exatlon 19 mai

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Smaranda

    2018-05-19T22:47:12+03:00 at 22:47

    As vrea sa fie eliminat Ionuț. Slab jocul din seara asta. Sunt o mare fana a show ului . Va urnaresc zi de zi cu nepotica mea mea. Toată ziua ne uitam la emisiunile voastre sunt F interesante.

  2. Florin

    2018-05-19T22:41:53+03:00 at 22:41

    Mi-aș dori fac astăzi 19 mai sa fie eliminată din concurs Larisa Vasile, nu își merita locul la Exatlon

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top