Connect with us
Exatlon 19 septembrie. Surpriză pentru Faimoși și Războinici

TV

Update: Exatlon 19 septembrie. Surpriză pentru Faimoși și Războinici

Exatlon 19 septembrie. O nouă săptămână aduce noi provocări pentru Faimoși și Războinici. Cele două echipe joacă din nou pentru vilă.

Update: La capătul unui joc plin cu răsturnări spectaculoase de scor, Faimoşii au câştigat cu 10-9 şi au pus mâna pe vilă. Yamato Zaharia a adus punctul decisiv.

Finalul jocului a adus şi un scandal între cele două tabere. Simi a dat cu nisip în cei în roşu, acuzând că Mirel a dat primul cu nisip şi a jignit-o.

După finalul jocului, Iulian l-a acuzat din nou pe acesta că l-a înjurat şi l-a ameninţat.

Cosmin Cernat a dezvăluit şi surpriza pentru concurenţi: o plimbare cu catamaranul pentru ambele echipe.

Stire initiala

Totodată, o mare surpriză îi așteaptă astăzi pe concurenți, după cum a anunțat prezentatorul Cosmin Cernat.

Pentru Războinici, este primul joc de când l-au pierdut pe Călin Novăcescu.

Echipa albastră a suferit duminica trecută prima eliminare, după ce a pierdut jocul de imunitate. Călin a fost învins la duel de Doru și s-a întors în țară.

Exatlon începe la ora 19.45, pe Kanal D.

Citește și: Cum au reacționat fanii Exatlon după ce Călin Novăcescu a fost eliminat

Exatlon 19 septembrie: Ce a spus Călin Novăcescu la întoarcerea în țară

A stat o luna în Dominicană unde a făcut parte din echipă Războinicilor de la „Exatlon”. Călin Novăcescu s-a întors în țară după ce a pierdut în fața lui Doru Mesesan luptă pentru eliminare, fiind așteptat de fratele sau și de prieteni.

Cu 15 kilograme mai puțin decât avea atunci când a plecat, dar optimist și fericit că a participat la acest show fenomen, razboinicul declară că a fost o experiență de neuitat pentru el pe care o va pune la loc de cinste în colecția cu amintiri.

„Pentru mine, Exatlon înseamnă raiul! Exatlon rămâne a două amintire cea mai frumoasă din sufletul meu. Cum a rămas experiența din Coreea, așa va rămâne și Republica Dominicană. Va rămâne în sufletul meu pe viață”, a declarat la sosirea pe aeroport recordmanul.

Cu lacrimi în ochi spune că cel mai dificil i-a fost să se despartă de coechipierii cu care a legat o strânsă legătură de prietenie. Acesta speră că sfaturile pe care le-a dat fiecărui războinic în parte să îi ajute să meargă mai departe și să câștige în față Faimosilor punctele decisive.

„Nu mă așteptăm să însemn pentru ei așa mult. Abia la final mi-am dat seamă cât de mult contez eu pentru ei. La Exatlon știi când pleci, dar nu știi când te întorci”, a mai subliniat razboinicul care speră că sezonul doi să fie câștigat de un războinic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top