Connect with us
Exatlon 24 aprilie: Nominalizaţii pentru eliminare

TV

Exatlon 24 aprilie: Update: Nominalizaţii pentru eliminare

Faimoşii şi Războinicii se înfruntă în cel mai dur joc al săptămânii. Echipa învinsă va trebui să nominalizeze din componenţi pentru eliminare.

UPDATE: Larisa a fost jucătoarea săptămânii, pentru prima dată de când a intrat în concurs. Cel de-al doilea membru al echipei Faimoșilor care nu poate fi eliminat este Giani Kiriță. Acesta și-a câștigat imunitatea în timpul jocului personal.

Primul membru propus pentru eliminare este Geanina. Votul vine din partea echipei. Larisa a dezvăluit că băieții au ales care va fi cel de-al doilea membru propus după ce au dat cu banul, mai exact cu o castană. Cel de-al doilea concurent propus pentru eliminare, din partea Larisei, este Cătălin Cazacu.

Giani Kiriță l-a nominalizat pe Valentin Chiș.

UPDATE: Răzoinicii înving cu 10-8, iar Roxana punctează decisiv. Până acum, informaţia prezentată mai jos se confirmă parţial.

UPDATE: O informaţie a pus pe jar fanii competiţiei, Pe pagina oficială a emisiunii, un fan care se ascunde sub un cont fals şi care ar fi oferit informaţii exacte şi anterior, spune că Războinicii câştigă imunitatea şi Faimoşii îi nominalizează pe Geanina, Valentin și Cătălin Cazacu.

Rămâne de văzut dacă cel care postează sub numele de Cornel Ilie are dreptate.

Stire initiala

La Arena Exatlon din 24 aprilie vom vedea cine vor fi cei care pot pleca acasă. Huff.ro vă va ţine la curent cu numele celor propuşi spre eliminare.

Înainte de începerea jocului, Ştefan a spus că scrisorile primite de la cei dragi i-au ridicat foarte mult moralul, iar acum se simte mai bine.

Nicio tabără nu doreşte să piardă, mai ales că show-ul se apropie de final, iar emoţiile sunt din ce în ce mai mari.

În cazul în care Războinicii pierd, plazer of the week şi câştigătorul jocului personal de imunitate nu vor fi nominalizaţi, astfel că nominalizările vor fi doar 2 din tabăra lor.

Concurenții de la Exatlon, loviți de cutremur: „Murim pe aici!”

La Faimoşi, vor fi ca şi până acum 3 nominalizări, întrucât ei sunt mai mulţi.

Exatlon 24 aprilie: Oltin Hurezeanu, pus la zid.

Proaspăt eliminată de la Exatlon, Diana Belbiţă a venit la WOWbiz şi a vorbit despre cele petrecute în echipa Faimoşilor. Ea nu l-a menajat deloc pe Oltin Hurezeanu.

“Au fost persoane care nu își aveau locul acolo (n.r. la Exatlon România). Nu o spun cu răutate. Mă refer la Oltin, nu a știut unde vine.

E un om de nota 10, am avut multe de învățat de la el. Am învățat când a avut loc Marea Schismă, de exemplu. Nu știam exact data și m-am dus și l-am întrebat pe el”, a spus Diana Belbiță despre Oltin Hurezeanu.

Războinicii au reușit o premieră!

Ea a mai vornit şi despre Războinica Anca, cea cu care a avut un conflict în joc.

 “Știi că te-a provocat Anca la un meci? A zis că se apucă de antrenament și te-ar bate. Nu e o glumă! Până la urmă i-a venit mintea la cap și s-a răzgândit.

Dar a zis că, dacă ar avea două luni de antrenament de lupte în cușcă, așa cum faci tu, te-ar bate”, i-a spus Andreea Mantea Dianei Belbiță.

“Ce sport a făcut Anca?“, a vrut să știe Belbita.

 “N-a făcut sport”, a lămurit-o Andreea Mantea pe sportivă.
   
 “Ah, deci mergem pe principiul “Orice mucegai se crede rudă cu penicilină. I-a trecut, asta e bine””, a răspuns Diana Belbiță imediat.

2 Comments

2 Comments

  1. Aurelia

    2018-04-25T11:23:35+03:00 at 11:23

    Pentru asa zisul Cornel Ili daca le sti el pe toate zi-mi si mie diseara 25 aprilie cine castiga casa si data vitoare cine va pierde jocul de protectie

  2. Utilizator

    2018-04-25T08:59:38+03:00 at 8:59

    Lasă-l să plece, s-a afirmat cu vârf și îndesat și el și Chiriță! Privesc LA echipa Războinicilor și admir atitudinea lor de ADEVĂRATELEA cu bun simț… Gianni este ÎNFIORĂTOR!!! Să plece URGENT, NU MAI SUPORT cum FACE,MI-A speriat FETIȚA!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top