Connect with us
Finala Exatlon. Dezvăluiri fără perdea despre ultimele momente din concurs: „Sunt RĂZBOINIC, dar azi...”

TV

Finala Exatlon. Dezvăluiri fără perdea despre ultimele momente din concurs: „Sunt RĂZBOINIC, dar azi…”

Finala Exatlon. Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru cei doi finaliști de la Exatlon. În doar câteva ore, unul dintre concurenți va pleca acasă cu suma de 100000 de euro și cu trofeul.

A fost o luptă acerbă între Vladimir Drăghia, Ionuț Sugacevschi, Ștefan Floroaica și Alex Nedelcu. Vladimir și Ionuț au fost cei care au reușit să se impună și astăzi se luptă pentru premiu în finala Exatlon.

Cum se întâmplă după fiecare eliminare, fanii și-au exprimat părerile pe rețelele de socializare. În urma ediției difuzată marți, Ionuț și-a pierdut un fan.

„Am ținut cu Ionuț până AZI! Respect viteza lui, dar nu și inteligența sau caracterul!.. Vlad l-a corectat cu steaua pusă rău de el.. și a câștigat acel punct datorită lui Drăghia.. apoi Ionuț urla ca Ștef să îl bată pe Vladimir… mai bine tăcea sau își dorea o victimă sigură în finală pe Ștefan!!??

Că în alte jocuri nu l-a încurajat deloc!!.. Cum avea avantaj, cum urla ca un bolnav. (…) Puteai să taci și domn erai… că tot în finală erai! Sunt Războinic, dar azi adio Ionuț.. când ești condus cu 3-0, plângi și spui că NU e corect, că ai muncit 4 luni și azi alții sunt mai buni??

Eu nu am ținut decât cu *oamenii* din acest Exatlon!.. Ștefan, Vladimir, Cazacu, Roxana, Larisa… sunt câțiva dintre oamenii cu coloană vertebrală!”, este mesajul publicat pe unul dintre grupurile create special pe Facebook pentru Exatlon.

În cadrul emisiei de pe 23 mai, care va ține trei ore, votul publicului va juca un rol decisiv.

Cei patru concurenți care s-au aflat din prima secundă în competiția Exatlon și-au luat adio de la casa în care au stat, respectiv de la cotețul pe care l-au urât.

„E greu, e ultima zi. O despățire de tot ce am clădit din ultima zi. Am ținut în mine mult. Aveam dureri foarte mari la mână, m-am accidentat. Am trecut greu peste toate aceste accidentări. E o plăcere, cu siguranță că unul dintre noi va ajunge la final.

Mi-am dat sufletul, și la ștafetă și la tot și sper ca lumea de acasă să fi văzut acest lucru. Nu mă gândeam că voi ajunge aici. Am plâns, am râs, m-am bucurat, dar sunt aici. E grea despărțirea, am trăit mult aici și am trăit ca o familie. Ne întoarcem la familie, la ce iubim noi”, a dezvăluit Ionuț. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top