Connect with us
Cei patru semifinaliști de la Exatlon, declarații emoționante înainte de probă: „O mare parte din mine rămâne aici”

TV

Cei patru semifinaliști de la Exatlon, declarații emoționante înainte de probă: „O mare parte din mine rămâne aici”

Au mai rămas 24 de ore până la marea finală. Fiecare sutime de secundă contează pentru ca doi dintre concurenți să ajungă în marea finală.

Cei patru concurenți care s-au aflat din prima secundă în competiția Exatlon și-au luat adio de la casa în care au stat, respectiv de la cotețul pe care l-au urât.

„E greu, e ultima zi. O despățire de tot ce am clădit din ultima zi. Am ținut în mine mult. Aveam dureri foarte mari la mână, m-am accidentat. Am trecut greu peste toate aceste accidentări. E o plăcere, cu siguranță că unul dintre noi va ajunge la final.

Mi-am dat sufletul, și la ștafetă și la tot și sper ca lumea de acasă să fi văzut acest lucru. Nu mă gândeam că voi ajunge aici. Am plâns, am râs, m-am bucurat, dar sunt aici. E grea despărțirea, am trăit mult aici și am trăit ca o familie. Ne întoarcem la familie, la ce iubim noi”, a dezvăluit Ionuț.

Citește și: Exatlon 22 mai. Cine sunt cei doi finaliști ai concursului

„Concursul a fost ca viața unui om. În prima lună abia am învățat să mergem. Încotro să ne îndreptăm și cum să mâncăm. În a doua lună am fost ca niște adolescenți, rebeli. În a treia lună am avut vârsta de mijloc, o maturitate.

În a patra lună, deja începusem să ne gândim la sfârșit. În această lună, parcă am ajuns să vedem niște roade ale muncii. Locul ăsta ne aparține tuturor. Nu face parte doar din amintirile mele și mă bucur că este așa. Mă consider norocos că am avut timp să îmi iau adio de la locul acesta.

Eu sunt ultimul și cred că toți cei care au plecat au regretat că nu au putut să își ia adio. De data asta nu mi-am luat la revedere, chiar mi-am luat adio. Sunt pregătit pentru jocurile individuale.

Exatlon nu e o luptă, ci un joc. Am trăit aici o paletă nouă de sentimente, sentimente pe care le cunoșteam, dar care nu aveau aceeași intensitate, aceleași culori. M-am uitat în urma mea și m-am uitat la tot. E ca și în viață, știi că se va întâmpla, că se va termina totul”, a mărturisit Valentin emoționat.

Citește și: Cătălin Cazacu, după plecarea de la Exatlon: „Am fost trei oameni care au tras la această căruță…”

La rândul său, Alex simte că va lăsa multe lucruri în urma sa în Republica Dominicană, o parte din sufletul său

„Mă încearcă multe sentimente. Simt că mă voi întoarce diseară. Simt că voi schimba cotețul cu casa. Am ajuns la final. O mare parte din mine rămâne aici, o mare parte din mine”, a mărturisit Alex.

La fel de emoționat este și Ștefan.

„Fel și fel de momente. Chiar am pus mult suflet în tot ce s-a întâmplat aici. Mă simt emoționat, dar și încrezător. Am o balanță între emoție și încredere. Au fost mai multe momente grele, dar m-au călit și sunt recunoscător acestor momente grele. Îmi pare rău că nu mi-am luat adio și de la coteț”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top