Connect with us
Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul de la Exatlon care a impresionat-o

TV

Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul de la Exatlon care a impresionat-o

Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi, miercuri seara, în direct la “FanArena“, emisiunea dedicată fanilor competiției Exatlon.

Colega de platou a lui Vladimir Drăghia nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, văzând materialul cu accidentarea dură a lui Alin Andronic.

„M-am emoţionat mai mult decât aş fi crezut”, a spus Ilinca Vandici.

Ana Maria Otvoş este şi ea extrem de supărată de accidentarea fostului său coleg.

Războinica susţine că îi pare mai rău de accidentarea lui Alin decât de plecarea ei din competiţie. „Imaginile cu Alin în starea asta mă emoţionează mai mult decât plecarea mea. Alin s-a dăruit mult prea mult.

Ştiu unde a greşit. El a tras mult prea mult, s-a consumat, a tras de el. Este o persoană foarte bună. El mereu a avut bunătate. A fost un dar pentru noi că a fost în echipă.”, a spus Ana Maria Otvoş.

Duminica aceasta, la ora 19:45, se va disputa marea finală a celui de-al doilea sezon Exatlon. Telespectatorii vor putea afla cine va fi câștigătorul trofeului Exatlon și al premiului de 100.000 euro, învingătorul fiind desemnat strict pe baza performanțelor sportive.

Ce spune Yamato Zaharia despre Exatlon

Yamato Zaharia a venit și el în țară, după eliminarea de la Exatlon. El a vorbit despre ce a însemnat această emisiune pentru el.

”Asta sunt eu, o persoana calma, nu prea impulsiva, o persoana timida si introvertita.

Am venit aici la Exatlon in incercarea de a ma autodepasi, nu doar din punct de vedere sportiv, ci si ca persoana, pentru ca mi-am dorit sa ma obisnuiesc cu camerele, sa vorbesc cu multa lume, sa cunosc multa lume, pentru ca mie imi era foarte greu acest lucru.

Asta sunt, o persoana sincera, in aproape 4 luni de zile nu poti juca teatru aici, la Exatlon, pentru ca esti filmat non-stop si asta sunt.

Ma bucur ca am venit la Exatlon, mi-a placut mult de tot primul sezon, mi-as fi dorit sa ma aflu inca de atunci aici, nu s-a putut, ma bucur ca ma aflu in acest sezon.

Exatlon este o lectie de viata, in primul rand, pentru ca te invata multe lucruri. Am spus-o si in interviuri”, a spus Yamato Zaharia.

Citește și: Probleme pentru Giani Kiriță și Ionuț la Exatlon. Ce spun concurenții

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top