Connect with us
Probleme pentru Giani Kiriță și Ionuț la Exatlon. Ce spun concurenții

TV

Probleme pentru Giani Kiriță și Ionuț la Exatlon. Ce spun concurenții

Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi nu trec prin cele mai bune momente la Exatlon. Concurenții echipelor pe care cei doi le antrenează sunt nemulțumiți de modul în care aceștia gestionează situația.

Faimoșii au pierdut vila, iar Mirel Drăgan a ratat șansa de a câștiga o medalie. Giani Kiriță a spus că echipa este divizată și i-a criticat pe noii concurenți.

Cei în roșu s-au declarat nemulțumiți de atitudinea antrenorului lor și consideră că acesta nu îi motivează cum trebuie și nu spune lucrurile într-un mod tocmai corect.

”Giani, ca antrenor, în postura în care se află el la Exatlon, el trebuie să îl susțină pe Silviu. Chiar dacă e cel mai slab jucător din istoria Exatlonului. Trebuie să îl susțină, să-l motiveze și să fie alături de el (..) Și Giani când a venit în primul sezon a venit slab’‘, a spus Yamato Zaharia.

Exatlon: Ce reproșează Războinicii

Și la Războinici sunt probleme. Cei în albastru l-au băgat în ședință pe Ionuț Jaguarul, după ce fiecare și-a spus părerea despre situația actuală a echipei și mai ales după ce Giani le-a reproșat acestora faptul că ei câștigă doar din cauza oamenilor noi din echipă Faimoșilor.

”Câțiva dintre colegii mei aveau o problemă și cu lucruri pe care Ionuț le face în timpul jocului. Atunci eu am spus: Ok, dacă există o problemă trebuie să o discutăm și cu Ionuț, pentru că el cu siguranță nu face nimic din răutate. El pur și simplu o face din entuziasm și pentru că-și dorește foarte mult că această echipă să funcționeze”, a spus Alin Andronic.

”Tu trebuie să dai startul cu el, trei, doi, noi pe ține să te auzim, că nu-l vedem pe el, tu ești la noi aici, dar de cele mai multe ori tu zici ”eh, ăștia văd”, tu ești mai încolo, o glumă, noi ne uităm, știi. Aș vrea să fii mai conectat cu noi” a spus Ana Maria Otvos.

Citește și: Adevărul despre cearta dintre Giani Kiriță și Diana Belbiță! Faimosul a făcut lumină: „Am luat-o în brațe și…”

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. ALEXANDROAE MIHAI

    2018-11-17T16:17:02+02:00 at 16:17

    Faimosii niste catastrofe,iau bataie regulat,pana cand Razboinnicii ii vor elimina unul cate unul si vor ramame singuri la premiul cel mare,pe care il va castiga ALIN. Au trimis la Faimosi,inlocuitori fara nici o valoare sportiva,oameni trecuti de mult de 30 de ani,care abia se misca pe traseu.Fetele mai aduc puncte(cu exceptia lui MADALINA,nou venita),baietii aduc f rar sau deloc puncte….Oamenii sau saturat de comedia asta,rezultatul final de obicei este la diferenta f mare in favoarea Razboinicilor.Primul sezon a cstigat Faimosi,acum trebui sa castige Razbonicii.Bravo,organizatori!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top