Connect with us
Intrigi amoroase la Exatlon! Dezvăluirea care surprinde: "E disperată după el!"

TV

Intrigi amoroase la Exatlon! Dezvăluirea care surprinde: „E disperată după el!”

Petrecerea de Paște de la Exatlon i-a pus față-n față pe Războinici și Faimoși, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Duminică, 8 aprilie, atât concurenții din echipa Faimoșilor, cât șiu cei din echipa Războinicilor au avut parte de o petrecere pe cinste de Paște.

S-a organizat și un concurs de karaoke, unde concurenții au avut ocazia să își demonstreze abilitățile vocale.

Mai mult decât atât, unele dintre Faimoase au făcut ochi dulci unora dintre Războinici.

Geanina, nou-venită în echipa celor în roșu, a fost extrem de apropiată de Ștefan pe parcursul petrecerii și i-a dat acestuia o notă mare la karaoke.

Acest lucru a dat naștere unor comentarii din partea celor două tabere.

 “Ea e țărăncuța despre care a cântat el, lasă că știu eu”, a comentat Alex.

“I-aș fi dat 7, dar a primit 9 de la Geanina, pe nedrept, așa că o să corectez această greșeala și îi dau 5”, a spus Vladimir Drăghia.

“Aș vrea să îl corectez pe Vladimir. Geanina nu i-a dat 9 pe nedrept, ci pe motive foarte bine știute de noi.

Nu vrem să împărtășim acum că e disperată după el, asta e altă discuție”, a spus și Cătălin Cazacu.

De asemenea, Diana Belbiță s-a așezat lângă Războinicul Alex și i-a aruncat priviri toată seara. Ea a cântat toate melodiile cu el și i-a zâmbit încontinuu. Totodată, ea s-a aplecat spre el și i-a zis ceva la ureche în timp ce dansau.

Se anunță o zi de marți încinsă la Exatlon!

A fost un show total aseara la “Exatlon”, cand cele doua echipe s-au duelat pentru premiul pus in joc, mancarea atat de necesara sportivilor, care au luptat pana la epuizare.

Prima proba din competitie a fost castigata fara drept de apel de cei patru Razboinici, puncte importante au fost adjudecate de Ionut care nu s-a menajat deloc, in ciuda faptului ca era accidentat.

In aceasta seara, de la 19:45, Faimosii si Razboinicii isi vor disputa locul in casa. Scene dramatice se vor derula, in momentul in care Ionut intra pe traseu, in duel cu adversarul, si sufera o noua accidentare serioasa la genunchi.

Se pare ca starea sportivului se agraveaza, acesta acuzand dureri atroce in zona piciorului, sub privirile suspicioase ale Faimosilor, care banuiesc ca Ionut ca ar juca teatru.

“Daca termina cu teatrul, jucam, dar daca nu, ma duc la start si nu plec de acolo”, le spune Catalin Cazacu coechipierilor, in timp ce Ionut isi urla durerea.

Dupa trei luni la “Exatlon”, in care fiecare concurent a dovedit ca este puternic si motivat sa ramana in competitie, au mai ramas cei mai valorosi, in goana dupa marele premiu de 100.000 de Euro.

Desi din punct de vedere numeric, Razboinicii se afla in inferioritate, cei patru concurenti lupta cu stoicism impotriva celor sapte Faimosi, pentru a ramane in casa, dar si pentru a-si pastra imunitatea in fata eliminarilor.

Citește și: Exatlon 10 aprilie. A reînceput cearta între Faimoși și Războinicii. Fanii au luat foc când au văzut imaginile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top