Connect with us
Ionuț Jaguarul face acuzații dure la Exatlon: "Nu veni aici să te dai rănit!"

TV

Ionuț Jaguarul face acuzații dure la Exatlon: „Nu veni aici să te dai rănit!”

Ionuț Jaguarul a revenit la Exatlon în postura de antrenor al Războinicilor. Finalistul din primul sezon este de câteva săptămâni în Republica Dominicană și a tras primele concluzii despre competiție.

Ionuț consideră că unele dintre accidentări nu sunt așa grave cum susțin concurenții și spune că Faimoșii se menajează, de fapt.

Mai mult decât atât, el acuză că unii dintre cei veniți la Exatlon nu își apără corect șansele.

„Sunt abandonuri foarte ciudate, din punctul meu de vedere. Sa-l excludem pe cel al Roxanei Vancea, despre care ştiu că a plecat din cauza lui Giani Kiriţă, altfel ar fi rămas în competiţie.

Celelalte mi se par foarte ciudate. Cât despre accidentări… Din punctul meu de vedere, dacă eşti la Exatlon trebuie să demonstrezi de ce eşti în stare! Nu veni aici să te dai rănit, să te menajezi şi să mai rămâi o săptămână.

Dacă nu mai poţi, ridică două degete şi pleci din competiţie cu capul sus decât să stai pe margine şi să vadă cei de acasă ceea ce nu vor să vadă! E păcat! Mai bine pleci din competiţie şi îi laşi pe ceilalţi din echipă să joace.

Şi noi avem accidentări în echipă şi jucăm aşa, accidentaţi. Dar jucăm şi profităm de fiecare zi petrecută aici, la Exatlon!”  a declarat Ionuț Jaguarul pentru wowbiz.ro.

Ionuț Jaguarul, acuzații dure pentru Monica Roșu

El o acuză pe Monica Roșu că se menajează și că ar trebui să plece din competiție.

„Mă refer la Monica! Eu la Monica nu văd nici o accidentare aşa gravă. Se menajează, iar lucrul ăsta se vede de acasă, cu ochiul liber. Dacă aş fi în locul ei, aş ridica două degete şi aş pleca din această competiţie.

Eu pot să zic despre Cristi Geamăn, care dacă voia să mai rămână în competiţie, putea… pentru că a demonstrat. S-a văzut cu ochiul liber că putea câştiga jocul de eliminare. Putea atunci să arate că este mult mai bun decât alţii din competiţie. Să ţinem cont şi de vârsta lui şi de problema pe care o are, dar chiar şi aşa era foarte precis la final. Era foarte bun”, a mai spus acesta.

Citește și: Probleme pentru Giani Kiriță și Ionuț la Exatlon. Ce spun concurenții

1 Comment

1 Comment

  1. Radu Humor

    2018-11-23T19:02:58+02:00 at 19:02

    Sunt mai cu moţ cei de la Exatlon România decât cei din Mexic, SUA ş.a. de au inventat antrenorii ? Şi încă pe unul ca acest giani , un drogat tatuat, care a reuşit de la venirea lui să distrugă o echipă ce promitea spectacole deosebite în compania războinicilor ! După ce încă din prumul sezon se făcuse o petiţie pentru excluderea lui chiriţă din competiţie pentru comportament complet neadecvat, acum îl aduci şi-l pui moţ, ca antrenor ?! Ce are de spus compania deţinătoare a licenţei acestei excepţionale competiţii ?! Chir nu-şi dau seama că românii o duc cu bună ştiinţă în derizoriu ?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top