Connect with us
Larisa de la Exatlon, prima reacție după ce a fost eliminată: „Nu știu dacă ar trebui să zic, dar...”

TV

Larisa de la Exatlon, prima reacție după ce a fost eliminată: „Nu știu dacă ar trebui să zic, dar…”

Mai sunt doar câteva zile până la marea finală Exatlon. Pe 23 aprilie, se va alege câștigătorul concursului. După un meci greu și un om în minus, echipa Faimoșilor a pierdut jocul sâmbătă seara.

În urma jocului imunității, Cătălin și-a câștigat imunitatea, iar Vladimir și Larisa au fost concurenții propuși spre eliminare.

Pentru că Larisa a avut mai puține voturi decât Vladimir, concurenta de la Faimoși a fost cea eliminată. Aceasta a primit vestea cu zâmbetul pe buze și a spus câteva cuvinte emoționante după acest moment.

Citește și: Exatlon 19 mai 2018 Eliminare – Larisa eliminată din concurs!

„Mă bucur că a rămas Vlad și nu știu dacă ar trebui să zic, dar ei tot vorbeau între ei că eu o să rămân până în final, doar pentru că sunt fată. Mă bucur că s-a întâmplat așa și nu au avut dreptate. Mă bucur că a rămas Vlad, merită să rămână până în finală.

Eu, acum că am ajuns aici, după ce am discutat, chiar cred că ăsta a fost scopul, ca eu să trec peste decesul tatălui meu și să fac un prim pas pentru a mă schimba. Abia aștept să primesc telefonul ca să vorbesc cu soțul meu și cu mama mea”, a spus Larisa.

Concurenta a fost împăcată cu decizia publicului și abia așteaptă să se întoarcă acum acasă, pentru a-și revedea familia.

Citește și: Alina de la Exatlon, cuvinte dure la adresa unui concurent: „Aerul lui mi s-a părut mai respingător”

„Eu am spus de la început că am venit pentru a mă schimba pe mine și pentru a trece peste decesul tatălui meu. Cred că m-am schimbat. Mă așteptam să stau o săptămână, două, maximum o lună.

Larisa s-a vindecat la Exatlon după pierderea tatălui său

Când am auzit că am fost aleasă, nu mă așteptam, eram fericită și mă gândeam că oricât voi sta eu sunt foarte fericită că fac acest pas, primul pas pentru a mă schimba. M-a ajutat foarte mult ce s-a întâmplat aici. Dacă aș fi stat acasă nu cred că aș fi trecut peste ce s-a întâmplat.

Nu mă așteptam nici să rămân ultima fată din echipă.„, a dezvăluit Larisa, chiar înainte să afle votul telespectatorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top