Connect with us
Adevărul despre cearta dintre Giani Kiriță și Diana Belbiță! Faimosul a făcut lumină: „Am luat-o în brațe și...”

Monden

Adevărul despre cearta dintre Giani Kiriță și Diana Belbiță! Faimosul a făcut lumină: „Am luat-o în brațe și…”

În ultima zi de competiție la Exatlon, Diana Belbiță s-a certat cu colegii săi din echipă. Concurenta le-a reproșat atunci acestora că nu fac nominalizările corect.

Cel mai dezamăgit de Diana a fost Giani Kiriță, care i-a luat mereu apărarea. Însă, la plecarea în România, Diana i-a spus câteva lucruri.

Giani Kirita a dezvăluit ce i-a spus Diana Belbiță la plecarea din Exatlon.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Cosmin Cernat după ce s-a terminat Exatlon

„Diana nu a înțeles că așa erau regulile jocului. Nominalizarea ei a venit firesc, în condițiile în care traversa o perioadă slabă, și nu doar ea, toate fetele. În atari condiții, nu aveam ce nume să spun în arenă. În plus, să ne înțelegem, o nominalizare nu înseamnă neaparat o eliminare. Din pacate, in cazul ei asa a fost, dar stiti ce s-a intamplat de fapt… „, a spus” Vulturul”.

Mai mult, Giani Kirita a dezvăluit ce i-a spus Diana Belbiță la plecarea de la Exatlon.

Citește și: EXATLON Vladimir Drăghia a dezvăluit cum a reușit să câștige

„Am luat-o în brațe și i-am urat drum bun. Am încercat să o liniștesc, fiindcă era un moment greu pentru ea. S-a uitat la mine și apoi mi-a zis la ureche să nu mai fiu rău. „Nici tu să nu mai fii rea”, i-am replicat eu și ne-am despărțit prieteni. Consider că a fost o competitoare foarte bună și un om special „, a conchis” faimosul”.

Te-ar putea interesa și: Adevărul despre scandalul de la Exatlon între Giani Kiriță și echipa Turciei: „Din cauza lui Ionuț…”

În timpul unui meci de la Exatlon împotriva Turciei, concurenții români au fost la un pas de a se lua la bătaie cu turcii.

Giani Kiriță a explicat de ce s-a certat cu turcii. Acesta a mărturisit că s-a certat cu turcii din cauza lui Ionut.

„La meciul cu Turcia chiar din cauza lui Ionuț m-am certat, că el a gresit. Ăla i-a dat cu nisip și m-am băgat eu pentru el. Mie nu îmi place să pierd.”, a spus Giani.

Fostul fotbalist a mai povestit și că a urmărit de acasă meciul dintre România și Columbia. Giani a dezvăluit că a fost nemulțumit de atitudinea lui Ionuț. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top