Connect with us
Rareș Bogdan, mesaj dur: "Îmi vine să urlu de durere"

TV

Rareș Bogdan, mesaj dur: „Îmi vine să urlu de durere”

Rareș Bogdan a postat un mesaj dur pe contul său de socializare, în legătură cu discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European.

Jurnalistul a arătat că europarlamentarii străini erau mai interesați de soarta românilor decât europarlamentarii PSD și premierul Dăncilă.

„Halucinant discursul Veoricai Prim Ministru. Europarlamentarul spaniol si multi altii, inclusiv Sha Keller, au fost mai preocupati de soarta Romaniei, a cetatenilor romani si a libertatilor de aici, a independentei presei, decat cei care conduc azi Romania!

Incredibil, dar adevarat. Grupul europarlamentarilor PSD da dovada prin luarile de pozitie de o ticalosie crunta. Ne facem de ras ca tara rau de tot! Imi vine sa urlu de durere cand vad ce se petrece chiar acum la Strasbourg” , a scris Bogdan pe Facebook.

Citește și: Viorica Dăncilă, audiată în Parlamentul European. Ce a spus premierul, la Strasbourg

Rareș Bogdan îl acuză pe Liviu Dragnea că vrea să cenzureze presa

În cadrul emisiunii sale, realizatorul TV a susținut faptul că președintele PSD Liviu Dragnea urmărește atacarea presei care nu îi este favorabilă și că vrea să închidă Realitatea TV pentru că a spus adevărul în legătură cu protestele din 10 august.

„Liviu Dragnea ataca presa. Finantarea site-urilor, legea insolventei… Ia sa verificam noi sau sa ne dea cineva finantarea, sa vedeti cate primarii, consilii judetene, companii nationale, corporatii finanteaza televiziunile si presa din slujba puterii.

Ei vor sa verifice presa, si asa sarmana si vai de ea. Peste toate acestea, au dat Legea Insolventei. Cata ticalosie este cuprinsa intr-o singura lege care este data cu o singura dedicatie: Realitatea TV.

Ii informez public, nu ne predam. Si avem o surpriza majora pentru ei, oamenii se vor uita la noi.

Sigur ca vom tine minte si vom vedea si vom actiona in consecinta cu privire la cei care au actionat intr-un moment si de data asta tac ca porcii in papusoi.

Eu am o memorie senzationala. Absolut senzationala. Tin minte perfect si nu uit nici macar in cele mai tensionate momente. Atunci cand e nevoie de glasul, de tribuna mea.

Exact atunci voi actiona, exact la fel.

Deci, totul este menit sa blocheze singurele tribune unde se spune adevarul. Singurele.

Vor doua lucruri. Sau sa devina actionari, sau sa inchida.

Stiti unde a gresit Realitatea? A gresit pe 10 august. Si, ulterior, ca a spus adevarul si pentru ca pus presiune sa se afle adevarul.

Dragnea are un singur model, oameni buni. Viktor Orban. Dar derapeaza spre Erdogan. Iar libertatea de exprimare si adunarile publice nu sunt dorite. Vrea Ungaria sa iasa din Uniunea Europeana?

Ar vrea. Dar nu este complet nebuna. Caci banii sunt buni si ei folosesc 98,5 la suta din fonduri, fata de noi, 34 la suta. Pentru ca suntem si dobitoci. Nu noi, ca popor, ci aia care au condus si conduc aceasta tara”, a spus Rareș Bogdan.

Citește și: R. Bogdan iese la atac: „PSD strânge semnături pentru a mă interzice!”

1 Comment

1 Comment

  1. FLORIN

    2018-10-04T16:00:24+03:00 at 16:00

    TRADATORUL ASTA URLA DE DURERE ? I-A BAGAT-O SOROS IN C… ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top