Connect with us
Războinicii de la Exatlon, din nou în conflict. Alex îi aduce acuzații dure lui Ionuț! Ce spun fanii

TV

Războinicii de la Exatlon, din nou în conflict. Alex îi aduce acuzații dure lui Ionuț! Ce spun fanii

Tensiunile au izbucnit în tabăra Războinicilor, după ce aceștia au pierdut jocul care avea ca premiu comunicarea. Alex l-a criticat pe Ionuț „Jaguarul” pentru atitudinea sa, lucru care i-a enervat pe fani.

Faimoșii i-au învins pe Războinici și au fost cei care au avut șansa să primească mesaje din partea celor dragi de acasă.

Înfrângerea nu le-a picat deloc bine Războinicilor, iar Alex „Bentiță” a început cu acuzațiile, iar ținta a fost Ionuț.

„Factorul psihologic la Ionuț se răsfrânge foarte foarte tare și foarte negativ! E din ce în ce mai jos. Sunt chestii care mă deranjeaza la el, încep să mă deranjeze câteva chestii la el.

„Am început să discut chestiile astea cu el, și el știe foarte bine că sunt deranjat de atitudinea lui și de comportamentul lui, de deciziile pe care le ia”, a spus Alex.

El l-a acuzat, printre altele, că pune presiune pe Roxana și că și-ar exagera accidentările.

Puteți urmări tot ce a avut de spus Alex despre Ionuț în videoclipul de mai jos.

Fanii Exatlon au reacționat dur și i-au luat apărarea lui Ionuț

Fanii nu au primit bine criticile aduse de acesta și au reacționat imediat pe pagina oficială de Facebook a emisiunii.

Iată câteva dintre mesaje:

Doamne e prima data cand imi doresc ca Razboinicii sa piarda Arena si Ionut sa fie player of the week sa plece Alex acasa m-am saturat de el, tot timpul a barfit echipa … Go Home Alex.

Să îți fie rușine Alex ca il barfesti pe Ionuț cand el nu a facut nici o afirmație la adresa ta si chiar si accidentat a luat puncte!

Pe fața lui Alex se citește invidia și răutatea de la zeci de kilometri. Dintotdeauna a fost împotriva lui Ionuț. El a fost cel care l-am făcut sportiv de carton. A făcut-o tot din răutate și invidie. E timpul sa plece acasă.

 Alex, ești jenant. Cu toate accidentările lui, simulate sau nu, Ionuț a adus 31 de puncte în ultimele 12 meciuri. Tu ai adus doar 23 de puncte, Ștefan 18 puncte iar Roxana 24 de puncte.

Îți este teamă de arenă și începi să pregătești terenul? Îl vrei plecat și pe Ionuț? Ți se pare că aduce prea multe puncte? Fără punctele aduse de el vă semnați condamnarea la eliminare unul câte unul. Halal strategie! Cât să fi de pervers???

 Ceea ce-l deosebește pe Ionuț de Alex e faptul că Ionuț nu este fals, nu este invidios și are încă spiritul de echipă, chiar dacă au rămas în 4… Problema lui Alex este legată de calitățile sportive a lui Ionuț, frustrat fiind că nu va putea niciodată să ajungă la nivelul lui.

Citește și: Povestea lui Ionuț. Ce viață dură și plină de griji a avut acesta

Citește și: Drama concurentelor de la Exatlon! De ce a abandonat Mariana cursa din Franța

Citește și: Momente de tensiune la Exatlon! Giani Kiriță a urlat la Diana Belbiță. Ce au făcut fanii după ce au văzut imaginile

2 Comments

2 Comments

  1. Alex

    2018-04-16T13:46:35+03:00 at 13:46

    Prosti sunt razboinici

  2. Liviu-Sibiu

    2018-04-16T13:12:31+03:00 at 13:12

    Ionut de la razboinici este un prefacut si joaca un teatru ieftin cu acele dureri din accidentarile pe care le-a avut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top