Connect with us
Românii au talent revine la Pro TV pe 8 februarie. Emisiunea poate fi urmărită și online

Românii au talent

Românii au talent revine la Pro TV pe 8 februarie. Emisiunea poate fi urmărită și online

Românii au talent în continuarea, celebra emisiune revine din 8 februarie la Pro  TV. Noutatea sezonului nouă este revenirea lui Mihai Petre în juriu.  Acesta o înlocuiește pe Mihaela Rădulescu.

Pro TV promite că sezonul va fi unul suprem! Urmărit de milioane de telespectatori în fiecare sezon, show-ul de talente aduce și anul acesta pe scenă cele mai umitoare apariții.

Emisiunea Românii au talent se poate umări online gratuit

Dacă nu sunteți în fața televizorului puteți umări Românii au talent online și gratuit pe site-ul protvplus.ro. Dacă ați ratat emisiunea puteți vedea cele mai importante momente pe huff.ro, care va scrie și posta cele mai impresionate show-uri. De asemenea pe voyo.ro se poate urmări înregistrarea completă, însă este contra cost.

Juriul emisiuni

După plecarea Mihaelei Rădulescu, Mihai Petre s-a alăturat la masa juraților. Florin Călinescu, Andi Moisescu și Andra sunt în continuare jurați.

Mihai Petre învață noi mișcări de dans de la un concurent, în prima ediție Românii au talent!

Mâine, de la 20:30, în prima ediție din sezonul #9suprem Românii au talent, jurații vor fi uimiți de reprezentația remarcabilă a unei concurente care l-a făcut pe Andi Moisescu să aclame numărul și pe Andra și Florin Călinescu să se ridice în picioare.

“Ești incredibilă, neașteptată, ești unică. M-ai omorât!”, va spune Andi. La sfârșitul prestației, Andra merge în culise pentru a face o fotografie cu concurenta, fiind profund impresionată de calitățile ei.

Tot vineri, vom vedea și prima lecție de dans pe care o ia Mihai Petre de la un concurent. Printre hohote de râs, Florin Călinescu îl provoacă pe Mihai să se alăture concurentului pe scenă și să danseze împreună pe coregrafia acestuia.

Bineînțeles, de pe scenă nu puteau lipsi Smiley și Pavel Bartoș, care cu această ocazie unică au învățat noi mișcări de dans.

“Faptul că vii în fața mea cu o astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire” i-a spus Florin Călinescu unei concurente care a lăsat publicul fără cuvinte. “Este admirabill mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc pentru asta!”, i-a transmis Andra, emoționată, la sfârșitul numărului.

Cine este concurenta care i-a lăsat muți de uimire atât pe jurați, cât și pe prezentatori, vedem mâine seară la Românii au talent.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top