Connect with us
Scandal după ce Emil Rengle a câștigat Românii au talent 2018. Fanii show-ului fac acuzații

Românii au talent

Scandal după ce Emil Rengle a câștigat Românii au talent 2018. Fanii show-ului fac acuzații

Emil Rengle a câștigat Românii au talent 2018. Dansatorul pe tocuri a reușit să pună mâna pe marele premiu de 120.000 de euro, în defavoarea micuței balerine Bianca Badea, care a terminat pe locul 2.

Rezultatul votului i-a nemulțumit pe fanii emisiunii. Foarte mulți s-au plâns că rezultatul fost unul nedrept, având în vedere că Emil Rengle a fost coregraf colaborator al postului de televiziune.

Iată câteva dintre mesajele postate pe pagina oficială de Facebook a emisiunii!

Este fără cuvinte, mă întreb oare cum sau simțit ceilalți finaliști știind că acest individ va câștiga, ținând cont de faptul că e colaboratorul pro tv. Oare cum s-au simțit finaliști când Andra și-a exprimat dorința de a câștiga nenea Emil.

Nu contest calitatile juraților nici măcar o secundă dar ” fetița cu chibriturile” merita măcar cei 10 mii, dar cine a avut ochi să vadă a văzut așa că fetița va ajunge mare. Dar mi-e greu să cred că la noi în țara, aici unde sunt promovate nulitățile și uneori puși chiar în frunte.

Emil e mare dansator dar locul lui nu era la o asemenea emisiune.

Normal trebuia să câștige Bianca Badea, pentru că Emil Rengle a câștigat și premiul de originalitate. Nu știu prea multe detalii despre acest Emil…. dar totuși, odată ce faci balet, și faci parte dintr-o echipă…mai ales cea a Pro Tv- ului… atunci nu mai este talent.

Este vorba de muncă, exerciții și mult ajutor că să câștigi acel premiu, pe când Bianca Badea este un copil talentat, și totuși nu are nici o echipă în spate…gen Pro Tv…bănuiesc că e blat la mijloc ? 

Nu cunosc regulamentul acestui concurs, dar consider că are o hibă importantă la condițiile de înscriere. Români talentați cu profesii specifice sunt foarte mulți, dar în această emisiune normal trebuiesc promovați autodidactii, nu talentele deja consacrate, profesioniștii.

Finala nr. 8 a arătat total disproporționată: să alegi între un coregraf, dansator celebru ( mai mult, salariat al Protv) și o micuță și extraordinar de talentată fetitza, este ceva descalificant.

Cine este Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent, sezonul 8

La doar 18 ani, Emil a fost cel mai bun dansator şi coregraf din România. A câştigat campionatul de dans Hip Hop International şi a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial World’s Hip Hop Championships, în Las Vegas

El a colaborat cu artiști consacrați, precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza sau Inna.

Emil a lucrat cu coregrafi celebri din toată lumea și a avut apariții la marile școli internaționale de dans.

Rengle a fost desemnat, în septembrie 2014, coregraful baletului ProDance, care evoluează în show-ul „Vocea României“.

Tot în 2015, coregraful s-a lansat şi muzical cu proiectul său Rengle pe scena Untold, în faţa a 60.000 de oameni.

În 2017, a participat alături de Dana Budeanu în show-ul „Uite cine dansează“, de la ProTv, însă, la scurt timp cei doi au abandonat concursul după ce Dana a suferit o accidentare serioasă rupându-şi o coastă în timpul repetiţiilor.

Câștigătorul Românii au talent 2018 a dezvăluit că este bisexual, declarând că faptul că a ținut acest lucru secret i-a provocat numeroase suferințe.

Ce a spus Rengle după ce a câștigat finala

„În primul rând, aş vrea să-i mulţumesc Lui Dumnezeu pentru că m-a ales să fiu mesager. Cred că acest premiu este premiul tuturor celor care m-au votat, nu doar al meu, este premiul nostru.

Astăzi am câştigat mai mult decât bani sau un trofeu, am câştigat iubire mai multă şi pot doar să fiu recunoscător că am fost eu ales să treacă acest mesaj prin mine.

În rest, nu mi se atribuie nimic, sunt doar fericit că am putut să fiu eu cel care a avut şansa asta. Şi prin faptul că românii m-au votat au făcut un lucru extrem de curajos, mi-au demonstrat că în ţara noastră există multă iubire.

Sunt convins că de acum înainte vom avea mult mai mult curaj să o împărtăşim cu oamenii din jurul nostru“, a declarat Rengle, după câștigarea show-ului.

Citește și: Podiumul Românii au talent 2018

11 Comments

11 Comments

  1. Petru

    2018-06-17T13:31:38+03:00 at 13:31

    Un lucru e clar. Din punctul meu de vedere acest domn nu avea ce sa caute in concurs. Este un profesionist in contract cu postul de televiziune organizator. Atunci cand este vorba de premii cei care au contract cu institutiile organizatoare etc. nu au voie sa participe. In unele cazuri si rudele pana la nu stiu ce grad… au interdictie. Aici discutam de alte reguli? Ale bunului plac? Pe timpul nostru petrecut la TV? Timpul meu petrecut la TV si al tuturor celorlalti nemultumiti se numeste…. rating tv. Am dreptul sa cer ca emisiunea sa poarte de acum inainte o eticheta in care sa se precizeze ca este regizata si in nici un caz nu este un concurs real?

  2. Viviana

    2018-06-05T18:23:22+03:00 at 18:23

    Văd atâția oameni nervoși și efectiv unii sunt penibili. Judecă un om după orientarea lui sexuală ceea ce are zero relevanță cu emisiunea și faptul că a câștigat. Ceea ce face e incredibil, iar niciunul dintre noi nu se va putea ridica la nivelul lui, din niciun punct de vedere. Să dansezi pe tocuri? Un bărbat? Este uimitor, având în vedere că unele domnișoare nu știu să stea pe astfel de încălțăminte. Tocurile oferă altă ținută dansului, și da, chiar dacă face parte din echipa Pro Tv, asta nu-l face mai puțin talentat. Sigur la vârsta lui a avut șansa să se antreneze mult mai mult, față de când era doar un adolescent. Asta nu înseamnă că Bianca e mai puțin talentată. Dar este altceva. Și nu este vina nimănui că rezultatele au fost cum au fost.
    Băiatul ăsta a arătat un respect și o apreciere peste tot unde a fost, față de toată lumea. După emisiune, s-a asigurat că Bianca nu rămâne demoralizată. I-a spus cât de talentată e și cât de lung și frumos îi va fi drumul. Mi se pare un gest frumos, de la un dansator la altul. Sunt perfect de acord că și fetița merita marele premiul, oricine din finală a meritat premiul, dar așa a fost să fie. Nu vă mănâncă nimeni banii, voturile au fost valide însă multă lume l-a votat pe Emil. Acceptați asta. Până la urmă suntem în 2018 când lumea ar trebui să fie mai tolerantă și mai pozitivă.
    Când o să ajungeți la nivelul oricărui concurent din finală, să mă anunțați. Până atunci, nu aveți dreptul să fiți nervoși pe munca depusă de acești oameni, aici mă refer și la concurenți, dar și la staff-ul Pro Tv și toți cei ce se ocupă de realizarea emisiunii.

  3. Vasile Felea

    2018-06-04T18:43:08+03:00 at 18:43

    Cat de naiv am putut sa fiu!Si vorba ceea am o varsta(64),dar stiti de ce?Am crezut, ca daca voteaza cei ce privesc,treaba o sa fie OK ca si pana acum,pt. ca eu sunt fan al acestui concurs.Insa, in momentul cand Andra a zis cu hotarare ca „vai, ce de lume a abordat-o pe considerentul ca acest Rengle trebuie sa castige,am avut o vaga banuiala,dar am sperat ca Bianca sau Alla o sa castige,cunoscand reactia publicului si a telespectatorilor ,pana in acel moment.Mi-am zis,ca nu a fost corect din partea Andrei,ca nu poate influenta decizia publicului.Dar uite ca nu a fost asa.De acum sa vizioneze ea si familia ei concursul.Andra, cand a spus ce a spus,avand in vedere cele doua fetite ,nu s-a gandit ca are si ea una si ca D-zeu nu bate cu parul.Pacat ,mare pacat.Dar observ ca Mafia ,nepotismul,servilismul si emisiunile in familie au patruns si in mass-media.Sper ca Vocea Romaniei a ramas un concurs curat.Oricum pe mine m-a dezgustat rezultatul si nu cred ca este opinia publicului,iar eu nu o sa mai vizionez acest concurs.Si inca ceva:cand facem referire la un concurent ,gandim cu obiectivitate si situatia lui pecuniara.

  4. symy

    2018-06-03T20:03:13+03:00 at 20:03

    Nu v-ati prins??????…NU CONTEAZA CINE VOTEAZA…CI CINE NUMARA VOTURILE!!!!…v-au luat bani pe sms-uri,si l-au dat cum au vrut ei,doar este o tleviziune comerciala,:))))…totul este politica,si manipularea prostimii…treziti-va crestini…

  5. un crestin

    2018-06-03T18:06:25+03:00 at 18:06

    Rusine juratilor „Romanii au talent”! Ce favoruri ati primit sa declarati un dansator oarecare pe tocuri inalte castigatorul premiilor acestui sezon? Daca ar fi sa dau o mentiune pentru persoana care merita mila, aceasta este dansatorul pe tocuri. Nu in bani, ci asa, o mentiune pentru cersetorie de „iubire”. Tot la doua vorbe cere sa fie iubit.
    Bravo , Romanie, te conformezi cu pasi mari liniei promovarii minoritatilor sexuale la rang de valori absolute. Poate, poate, occidentul te va baga in seama pe aceasta cale.

  6. Acid-rain

    2018-06-03T15:15:28+03:00 at 15:15

    Puteau sa dea macar premiul cel mic tinerei balerine. Dar ea nu face parte din „lumea” lor. Asa ca …

  7. sili

    2018-06-03T13:32:18+03:00 at 13:32

    e o televiziune privata, asa ca face ce are chef. lumea se prea agita in astfel de situatii, in care nu e implicata financiar in astfel de srl-uri.

  8. VASILE

    2018-06-03T11:13:22+03:00 at 11:13

    ACEST JURIU TREBUIE SCHIMBAT IN TOTALITATE!!!!!!!!!!!!!!
    AU PROMOVAT NUMAI DANSATORI,ALTE TALENTE MARI FIIND MARGINALIZATE.

  9. Adrian

    2018-06-03T05:49:25+03:00 at 5:49

    sa nu mai aud in veci de aceasta emisiune
    cum naiba a ajuns dansatorul asta castigator cand acolo erau talente mult mai mari ? Nu merita sa ajunga nici in semifinale. Apropos… acest jurie cand o sa fie improspatat? /mai putin F Calinescu desigur/

  10. Radu

    2018-06-03T03:05:29+03:00 at 3:05

    Da asa este, Bianca merita sa castige Finala . Nu cred ca fanii acestei emisiuni sunt atat de insensibili si au votat un fatalau dansand lasciv din fund pe tocuri, in detrimentul unui dans sensibil si o poveste minunata pusa in scena de o fetita foarte talentata. PRO TV-ul prin vocea Andrei care a indemnat publicul sa-l voteze pe acest angajat al acestui post de televiziune, s-a facut de ras, practic si-a dat arama pe fata ca zarurile erau aruncate dinainte indiferent ce decide publicul. Andra oare nu s-a gandit ce impact a avut afirmatia ei fata de ceilalti finalisti ? Eu as dao afara din Pro-tv, dar o tine Maruta ca deh. cine are pile apare foarte des pe sticla. O fi ea talentata nu zic, dar mai sunt si alte vedete cu voci bune care nu au loc de ea. Un apeste alta, sper sa nu vedem baietei pe strada in pantofi cu tocuri. In privinta castigatorului trebuie sa ne mandrim nu-i asa ? Avem si noi Conchita noastra, femeia fara barba, dar pe tocuri. Cu banii castigati poate sa-si schimbe sexul.

  11. vale

    2018-06-02T21:02:37+03:00 at 21:02

    Adica e un bulangiu sdprijinit de alti bulangii. Auzi, bisexual. Cica ii plac barbatii si travestitii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top