Connect with us
Scandal uriaș după ce Beatrice Olaru a câștigat Exatlon! Ce nu s-a văzut la TV

TV

Scandal uriaș după ce Beatrice Olaru a câștigat Exatlon! Ce nu s-a văzut la TV

Imediat ce Cosmin Cernat a desemnat câștigătorul Exatlon, fanii de pe Facebook au iscat un adevărat scandal. Mulți telespectatori cred că Alin trebuia să câștige, și nu Beatrice Olaru, așa că au vorbit inclusiv să facă un cont și să doneze pentru concurentul care a decis să abandoneze.

După ce Alin a abandonat competiția, Beatrice a primit cecul în valoare de 100000 de Euro și marele trofeu Exatlon, pe care l-a primit și Vladimir Drăghia în luna mai.

Citește și: Beatrice Olaru, primele declarații după ce a câștigat Exatlon: „Prima mea ediție a fost un coșmar…”

Fanii războinicului Alin sunt revoltați de acest deznodământ. Dacă în sezonul trecut finaliștii au fost votați de către telespectatori, finala aceasta s-a bazat strict pe abilitățile sportive ale concurenților. Beatrice Olaru și Alin Andronic au fost cei care au ajuns în ultimul act al competiției, fapt care nu a fost pe placul fanilor.

Ce au scris fanii pe paginile de socializare

„Ar trebui să facem un cont și să donăm fiecare 1€ pentru Alin !!!! Cred că ne-am strâge 100.000 !! Să vadă cei de la Kanal D așa gest frumos, nu așa bătaie de joc ce au făcut ei !/ Alin trebuia să câștige!

Clar că suntem mulți care nu o să ne mai uităm/ Câștigătorul e Alin. Ea a primit doar banii și trofeul. Să câștigi fără luptă înseamnă să triumfi fără glorie/ Alin nu a fost susținut de propria echipa, lucru care m-a întristat, și pe el l-a demoralizat!”, au scris fanii lui Alin supărați de deznodământ.

Citește și: Beatrice Olaru a câştigat finala Exatlon sezonul 2. Ce a făcut Alin

„Din păcate nici antrenorul lui nu l-a susținut, ceea ce mi s-a părut foarte nedrept, si incorect din partea unui antrenor! Sper ca la anul sa nu îl mai vad ca antrenor! Cât despre Pîtea……foarte dezamîgitor!/ Daca Bety avea caracter, renunța la trofeu, datorită lui Alin a ajuns până aici, iar finala a fost doar pentru ea. Adevăratul câștigator este ALIN!”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe pagina de Facebook a emisiunii Exatlon România.

8 Comments

8 Comments

  1. spectator

    2019-01-06T11:32:14+02:00 at 11:32

    Nu este cazul de nici un cont. Alin nu ar accepta asa ceva. Aici este vorba de escrocheriile facute de porcii de la Exatlon. Singura noastra sanctiunea ptr ei patre fi boicotarea. Sa nu le mai facem rating. Prosti vor fi cei se voor mai inscrie, nu merita sa-si rupa picioarele pe degeaba….

  2. Dr. Alban

    2018-12-26T23:59:40+02:00 at 23:59

    Bine ca s-a terminat circul asta de luni de zile numai Exatlon , emisiuni de cultura sau divertisment de calitate sau Stand Up comedy ceva nu sunt in stare sa faca doar emisiuni de kaka marca KANALD , urat mirositor … Am vazut scene ireale si discutii intre concurenti mai urate ca in mahalaua din Ferentari … asta promoveaza turcaletii de la KANALD incultura si prostul gust , ma mir ca CNA-ul nu v-a inchis pravalia urat mirositoare …. dar mai am speranta ca o vor face in curand , nu-i asa speranta moare ultima .

  3. Gabriela

    2018-12-21T10:57:23+02:00 at 10:57

    Fiecare cu parerea lui,deci afirmînd ca Bety este de drept câștigătoare si tu. faci parte dintre cei care au stat cu curu in pat si ai decis cîștigătorul .De deparre Alin este câștigător prin toată munca depusă acolo si susținerea față de colegii lui. Este un om cu un mare caracter.Asta am simțit si față de Bety,dar m-a dezamăgit la final A avut si Alin multe recorduru de final asa ca nu mai vorbi de rău, d-le Stefan.

  4. STEFAN

    2018-12-19T15:18:30+02:00 at 15:18

    DUPA UNII SAR PAREA CA EI TREBUIAU SA DECIDA CASTIGATORUL ADICA STAI CU CURU IN SUS LA TV SI DECIZI CINE CASTIGA MI SE PARE O PORCARIE .CASTIGATORUL A FOST DECIS INTRO INFRUNTARE DIRECTA SPORTIVA BA CHIAR MAI MULT AMINTITIVA CATE RECORDURI DE TRASEU A FACUT OLARU SI CATE ANDRONIC BETY A CASTIGAT PE MERIT SI EA A TRAS SI EA A SUFERIT ACCIDENTARI SI MERITA SA SE BUCURE DE TROFEU ,DRAGHIA NU ESTE CAMPION EXATLON ESTE CAMPIONUL CELOR CARE LAU VOTAT O INTRCERE SPORTIVA TREBUIE SA AIBA UN FINAL SPORTIV SI AICI ERA FIECARE PENTRU EL NU MAI ERA ECHPA .BRAVO BETY FELICITARI ALIN SI NU UITATI CA PRINTRE MARII PIERZATORI CARE NU AU AJUNS IN FINALA SANT ANA SI CRISTINA CRE AU TREBUIT SA SE RETRAGA ACCIDENTATE SI DACA AU FACUTO AU FOST CU FRUNTEA SUS BRAVO FETELOR

  5. marinela

    2018-12-18T17:05:23+02:00 at 17:05

    Perfect adevarat, dragii mei, in tot ce ati scris! Nu merita sa ne mai pierdem noptile uitandu-ne la Exatlon,facand audienta pt KANAL D,care a demonstrat pt a doua oara ca sunt…. N-am cuvinte pentru marsaveniile lor !

  6. Chirazi Angela

    2018-12-18T15:49:00+02:00 at 15:49

    Exatlonul este un joc foarte frumos, foarte captivant; dar ce pacat ca la noi la romani risca sa-si piarda tot farmecul;finalul jocului mi-a lasat un gust amar;De departe finalistul si cistigatorul este Alin Andronic; Dar probabil ca omu a vazut ca ceva e in neregula si si-a vazut de treaba lui; Si da este adevarat Bety era de mult acasa daca nu era Alin care a dus in spate toate fetele; macar Corina a recunoscut ; Bravo ei;dar vreau sa felicit echipa razboinicilor; Nu voi mai privi exatlon 3;

  7. Mitta babun

    2018-12-18T13:27:30+02:00 at 13:27

    Finalul trebuia să excludă trasee cu timpi diferiți, ci doar un final cu același timp prin 5 teste. De îndemînare.daca Alin era la faimoși războinici nu câștigau, mai mult Pite a fost spulberat în finală. Alin a tras echipa după el ,inclusiv titulară premiului , care ar fi avut slabe șanse la trofeu dacă Cristina sauMonica ar fi fost în final.cu alin famosi sr fi luat tot.alin a rămas fără bani ,deși el era titular.apropous. s-a demonstrat științific, cs o femeie cu fusta ridicata , aleargă de două ori mai repede ca un bărbat cu pantaloni lăsați în vine. V-am asta a făcut canal D.

  8. un fost privitor

    2018-12-17T11:14:46+02:00 at 11:14

    De la inceputul Exatlon-ului s-au facut numai manarii. Nu e vorba ca, castigatorul trebuia ales prin vot de public. Intr-o competitie sportiva rezultatul SPORTIV conteaza. Problema este ca „trebuia” sa castige o fata. Apoi, cine a mai vazut ca sa nu se cunoasca Regulamentul jocului de la inceput de catre concurenti, ci dar in ziua finalei?! Apoi, Regulamentul a fost facut in favarea fetei, acordandu-i-se timp dublu ptr o runda….ceea ce, CLAR, este mult exagerat. Si nu in ultimul rand atitudinea lui Ionut, care aici nu avea voie sa fie partinitor, abandonandu-l pe Alin. Dar, probabil, asa a primit ordin de la imparatie. Pe viitor, acesti „antrenori” n-au ce cauta. Capacitatile fiecarui sportiv in parte nu se datoreaza acestra, ci muncii individuale a fiecarui concurent. CONCLUZIA, Exatlon a facuit inca de la infiintare numai smecherii si….TREBUIE BOICOTAT! Fraier va fi cine se va mai inscrie sa-ai rupa oasele degeaba…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top