Connect with us
Semifinala Exatlon: Fanii au spus cine ar vrea să fie câştigător

TV

Semifinala Exatlon: Fanii au spus cine ar vrea să fie câştigător

Semifinala Exatlon are loc sâmbătă seara, iar şase concurenţi vor lupta pentru a ajunge în marea finală. Alin Andronic, Cristi Pulhac, Iulian Pîtea, Beatrice Olaru, Mădălina Predoi si Corina Petruţ sunt semifinaliştii acestui sezon.

Jocul de vineri seara a fost unul foarte dificil. Accidentat, Alin a evoluat în ciuda recomandărilor medicilor şi a ajuns la duelul de eliminare cu Doru. „Dacul”, obosit şi el, a cedat în faţa acestuia şi a părăsit competiţia.

De cealaltă parte, Beatrice le-a trimis pe Mădălina Linguraru şi Corina Petruţ la duel, unde cea din urmă a avut câştig de cauză.

Duminică seara, se va stabili câştigătorul celui de-al doilea sezon de Exatlon şi al unui premiu de 100.000 de euro, învingătorul fiind desemnat strict pe baza performanțelor sportive.

Semifinala Exatlon – Cine vor fanii să câştige

O mare parte din fanii acestui show şi-ar dori ca Alin Andronic să fie câştigătorul.

Iată câteva mesaje de pagina oficială a emisiunii, care au adunat zeci de reacţii.

Merita din plin sa castige Alin. A fost un exemplu ptr toti in acest concurs.

Am tinut cu faimoșii pe tot parcursul emisiunii,dar imi doresc sa castige Alin. Sa fim sincer! Este cel mai bun! A muncit enorm. Merita!

Nu cred ca cineva mai are dreptul sa il judece pe Alin! Este super barbat, superOm, super sportiv!

Alin este cel mai bun.Un băiat cu bunul simț pacat de el.Sper sa câștige acest sezon.A luptat pentru această echipă. Vorba lui Cosmin a fost ca un părinte pt acești oameni din echipa Razboinicii! Hai Alin îți țin pumnii!

Au fost, însă, şi persoane care au susţinut că Alin s-a prefăcut accidentat:

Tot respectul pt Alin dar nu poți frate cu fisură musculară să alergi atât de bine și culmea, fără să șchiopătezi absolut deloc, o fi el accidentat dar nu are ceea ce se spune că are.  Imposibil să ai fisură musculară și să alergi în felul acela. Imposibil așa ceva.

Alin este Ionuț din sezonul 1, se văita de mama focului dar ajungea primul la final, n ai cum sa te prefaci asa, o mizerie de comportament. Din carja sa ajungi primul la final este opera unui mare mincinos. Singurul care merita respect este Doru, singurul care a fost sincer încă de la început.

Citeşte şi:Iulian a rupt tăcerea înainte de semifinală! Nimeni nu se aştepta să spună asta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top