Connect with us
Vladimir Drăghia a dezvăluit când s-a decis, de fapt, să doneze banii câștigați la Exatlon și cum a luat decizia

TV

Vladimir Drăghia a dezvăluit când s-a decis, de fapt, să doneze banii câștigați la Exatlon și cum a luat decizia

Vladimir Drăghia a făcut noi declarații după câștigarea Exatlon, în cadrul unui live pe Facebook, la Paginademedia.

Faimosul a povestit cum a ajuns la Exatlon și ce nu s-a văzut la TV din celebra competiție difuzată de Kanal D.

Drăghia a povestit că a fost sunat de un producător care i-a spus despre ce e vorba în Exatlon și l-a întrebat dacă ar vrea să participe. El a mărturisit că a fost atras de ideea că era vorba de un concurs sportiv, dar că nu s-a așteptat ca acest concurs să dureze 5 luni.

Vladimir Drăghia a mai spus că nu crede că ar fi participat dacă știa că emisiunea va dura atât, dat fiind faptul că avea un copil mic

„Chiar credeam că nu va dura 5 luni, ci 3 săptămâni și jumătate”, a spus acesta.

Vladimir Drăghia a dezvăluit că înainte de a participa la Exatlon, nu știa mai mult de 2-3 concurenți: „Stiam doar de 2-3 concurenti: de Giani Kirita, de Claudia Pavel, credeam că o să vină și CRBL.”

El a spus și cum a trăit prima zi în Republica Dominicană.

„Am ajuns noaptea, foarte târziu, am fost dusi la un hotel, unde am mancat ceva, apoi am facut niste fotografii pentru prezentare (…)Impactul a fost când am văzut cum arată totul. Cand am ajuns pe plaja unde se desfașura concursul am ramas inmărmurit. Este cea mai frumoasă plaja, era incredibil de frumos acolo. Oriunde mă uitam era superb”

Vladimir Drăghia a dezvăluit și ce se întâmpla în spatele camerelor de filmat la Exatlon

„Ne trezeam la 7 pentru că ne bătea soarele, venea orezul zilnic cu doua oua, dupa ce mancam acel orez cu oua, stateam și incercam sa gasim ceva de facut. Timpul trecea greu în zilele de reality, cand nu aveam joc. Acele zile erau cele mai grele. Era foarte greu când pierdeam recompense de plecare, pentru că rămâneam în camp și că nu făceam nimic.

Când aveam zile cu joc era mai ușor, pentru că aveai activitate. Făceam o oră pe drum din camp până la trasee (…) N- am avut muzică deloc, n-am avut radio (…)Erau 1500 de oameni implicați în Exatlon România și în celelalte trei concursuri din celelalte țări”, a spus acesta.

Faimosul a mai dezvăluit că a aflat abia peste 2 luni de succesul emisiunii, când Cosmin Cernat le-a spus ce impact a avut show-ul în rândul copiilor.

„Am avut momente în care m-am simțit slăbit și spiritual. În timp ce știam că mi-e mie greu știam că mai greu îi este lui Alice. Știam că abia făceam față împreună situației (copilul nou-născut). „M-am dus la Exatlon acum pentru că acesta era cel mai bun moment. Mi-era și mai greu să mă duc când copilul avea un an, pentru că atunci i-ar fi fost și mai greu fără mine”., a precizat câștigătorul Exatlon.

Faimosul a dezvăluit că soția sa este foarte mândră de el când a auzit că va dona banii din premiu. El a spus că unul dintre motivele care l-au determinat să facă asta a fost chiar fata sa, el dorind să fie un exemplu pentru Zora prin gestul său. Totodată, el a spus că s-a gândit la început să doneze jumătate din bani, dar apoi a început să simtă că ia cealaltă jumătate și nu că dă cealaltă jumătate.

Ce spune Vladimir Drăghia despre finala Exatlon

„Nu am sute de mii de euro în cont, dar am cumva garanția zilei de mâine”, a spus Vladimir, care a precizat că a luat decizia de a dona banii când și-a dat seama că va câștiga datorită șansei.

„Am ales Magicamp pentru că am mare încredere în oamenii de acolo”, a spus el.

„Nu înțeleg ce e rău în a spune că donez banii. Dacă aș fi pierdut, nu cred că m-ar fi crezut cineva că aș fi vrut să donez banii. Eram lângă Ionuț care făcea apel la partea sensibilă a oamenilor, lucru care mi se pare corect, vrei să faci oamenii să te doneze.

Nu puteam să stau lângă el ca o stană de piatră și să nu spun că vreau să donez banii. Nu înțeleg motivul pentru care lumea spune că nu a fost corect. Putea să facă același lucru și el.”, a conchis Vladimir Drăghia.

„După 148 de dueluri, Ionuț avea 2 puncte în plus față de mine. Cum poate spune cineva că era mult mai bun ca mine, ca să nu spun că nu s-au contorizat jocurile de îndemânare. El este un sportiv bun, foarte rapid. Eu i-am convins pe oameni că merit să câștig”, a mai precizat el.

Vladimir a spus că Ionuț nu l-a refuzat în mod direct în legătură cu nunta și că oferta sa rămâne valabilă. El a spus că s-a oferit să-i facă nunta acestuia, pentru că lui i-ar fi fost mai ușot să facă rost de cele necesare.

Citește și: Ionuț “Jaguarul” dezvăluie ce nu s-a văzut la TV la Exatlon! Ce i-a zis lui Drăghia în timpul finalei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top