Connect with us
Uite cum arata cele mai populare vedete cand se pozeaza nemachiate!

Știri

Uite cum arata cele mai populare staruri cand se pozeaza nemachiate!

Toate aceste staruri s-au fotografiat nemachiate si arata senzational!

Pe retelele de socializare sunt foarte multe trend-uri in acest moment, de la buzele rujate cu rujurile lui Kylie Jenner pana la sparancene cat mai perfecte. Printre toate aceste tendinte in frumusete se evidentiaza cateva vedete care se fotografiaza nemachiate.

Folosind etichete precum #Iwokeuplikethis, #NoMakeup si #MakeupFree, multe staruri de la Hollywood posteaza poze cu tenul curat, fara un strop de pudra sau rimel. Este chiar un curaj sa postezi astfel de fotografii pe retelele de socializare, mai ales daca esti o persoana publica si nu arati chiar grozav fara un minim de machiaj. Cu toate acestea, ai fi surprisa sa vezi cat de frumoase sunt majoritatea femeilor care au facut asta.

UITE PRIMA FOTOGRAFIE CU FIUL LUI KIM KARDASHIAN

Toate aceste staruri vor sa inspire femeile de pretutindeni si sa le sporeasca increderea de sine, incurajandu-le sa se iubeasca asa cum sunt si sa aprecieze trasaturile pe care le au de la mama natura. Este un gest de apreciat! In zilele noastre societatea promoveaza modele ideale, care sunt foarte greu de atins. De aici pornesc foarte multe frustrari pentru femeile obisnuite, care viseaza sa ajunga acel ideal fals. Intre timp se pierd adevaratele valori care caracterizeaza o femeie.

KIM KARDASHIAN

Kim-Kardashian

BELLA HADID

Bella-Hadid

BELLA THORNE

Bella-Thorne

CAMERON DIAZ

Cameron-Diaz

CHRISSY TEIGEN

Chrissy-Teigen

DEMI LOVATO

Demi-Lovato

EVA LONGORIA

Eva-Longoria

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top