Connect with us
Un tanar de origine romana ar fi fost ucis in urma atacului armat din Munchen, sustine publicatia The Telegraph. MAE nu a confirmat informatia.

Știri

Un tanar de origine romana ar fi fost ucis la Munchen. MAE nu confirma informatia

Informatia a fost furnizata publicatiei britanice de Shohel Chowdbury, un tanar de 19 ani, care s-a dus sambata la Munchen pentru a aduce un omagiu unui prieten decedat in urma atacului comis de Ali David Sonboly.

Adolescentul a precizat ca amicul sau, pe nume Gulliano Kollman (18 ani) s-ar numara printre cei impuscati mortal in atacul armat de vineri.

„A murit un vechi prieten de-al meu. Mi-a fost coleg de clasa. Eram vecini si jucam fotbal impreuna. Ultima data ne intalnisem saptamana trecuta”, a spus Shohel care a mai precizat ca Gulliano „era german, dar cred familia lui era din Romania”.

Citeste si: UPDATE: Dezvaluiri despre atacatorul din Munchen. Ce spun procurorii

Citeste si: Atentat terorist in Munchen: 10 morti. Cine este autorul atacului armat

Ministerul Afacerilor Externe nu a confirmat informatia, afirmand ca pana la acest moment nu detine informatii potrivit carora vreun cetatean roman ar fi cazul victima atacului soldat cu 10 morti.

„Reiteram ca in tot acest timp a fost mentinuta permanent legatura cu autoritatile locale competente iar, ca urmare a demersurilor intreprinse de catre oficiul consular pe langa acestea, pana la acest moment, nu avem informatii care sa confirme prezenta vreunui cetatean roman printre victime”,se arata intr-un comunicat de presa al MAE.

gulliano

Gulliano Kollman

Atacul armat din Munchen a fost comis de un tanar de 18 ani, pe nume Ali David Sonboly, cu cetatenie germana si iraniana. Adolescentul ar fi avut probleme psihice si ar fi fost obsedat de atacurile armate in masa si de teroristul norvegian Anders Breivik. Se presupune ca autorul atacului ar fi pornit acest atac ca o razbunare fata de faptul ca ar fi fost agresat de colegii de scoala.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top