Connect with us
Viorica Dăncilă a fugit de jurnaliștii străini. La ce întrebare nu a vrut să răspundă

Știri

Viorica Dăncilă a fugit de jurnaliștii străini. La ce întrebare nu a vrut să răspundă

Viorica Dăncilă, aflată la Bruxelles împreună cu Tudorel Toader, a evitat întrebările jurnaliștilor Euronews, pe tema referendumului pentru familia tradițională.

Premierul Viorica Dăncilă, care se afla la Bruxelles împreună cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader,  a fost abordată de un jurnalist de la Euronews, pe holurile Parlamentului European.

„Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? O scurtă reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul?

Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”, a insistat jurnalistul de la Euronews, care comentează că prim-ministrul României nu a dorit să facă comentarii.

Premierul Viorica Dăncilă, care se afla la Bruxelles împreună cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost abordată de un jurnalist de la Euronews, pe holurile Parlamentului European.

„Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? O scurtă reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”, a insistat jurnalistul de la Euronews, care comentează că prim-ministrul României nu a dorit să facă comentarii.

Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la întrebări, fiind flancată de bodyguarzi şi de membrii delegaţiei române. Alături de ea și de ministrul justiției s-a mai aflat și europarlamentarul Maria Grapini.

În studio, unul dintre jurnaliștii Euronews a vorbit despre această tiradă de întrebări: „Nu a fost foarte dornică să vorbească’, a spus jurnalistul, despre reacţia premierului Viorica Dăncilă.

Premierul României le-a spus europarlamentarilor socialiști că PSD nu va face campanie pentru referendumul din 6-7 octombrie. Călin Popescu Tăriceanu le-a transmis același lucru europarlamentarilor ALDE Europa.

În țară însă, situația stă altfel. Liderii PSD au militat în favoarea acestui referendum și inclusiv Dăncilă spunea într-o ședință de Guvern că partidul și Executivul susțin acest demers.

Citește și: O nouă gafă a Vioricăi Dăncilă. Ce a spus în fața europarlamentarilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top