Rune Mihai Voropchievici 18-24 mai 2020 la Antena 3, foarte greu

16.05.2020
Rune Mihai Voropchievici 18-24 mai 2020 la Antena 3, foarte greu

Rune Mihai Voropchievici 18-24 mai prezentate la „Adevăruri ascunse” din 16 mai, de la Antena 3, anunță o săptămână nu tocmai grozavă pentru zodii. Retrogradarea lui Venus dă puțin planurile peste cap și runele arată dezechilibre emoționale. Cele mai afectate zodii sunt cele care nu au planurile bine puse la punct.

Rune Mihai Voropchievici 18-24 mai 2020

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitore, 18-24 mai, mijlocul de lună nu aduce vești taman grozave, dar dă și speranțe unor zodii. Voropchievici a etalat runele la Antena 3 și le-a prezentat pentru fiecare zodie.

Berbecii găsesc rezolvarea problemelor, doar după ce fac  un consiliu de familie. Taurii au parte de belșug. Gemenii vor afla un adevărat foarte important. Rac protecție divină pentru raci, spune maestrul Voropchievici. Leii care sunt răzvrătiți dau lovitura acum și saltul se produce rapid.

Fecioară n-au înțeles lecțiile de viață și stau pe o pojghiță de gheată. La Balanțe l-au primit Vunjo și în 4 ani d două ori a ieșit o singură dată. Scorpionnii o viață nouă, au ieșit la atac și au parte de reușite pe toate planurile. Săgetătorii rezolvă probemele și au parte de liniște. Capricornii se realxează, nu vă faceți griji sau spaime. Vărsătorul este sfătuit să schimbe tactica și să abordeze altfel problemele. Peștii o săptămâna ceva mai grea.

Citește horoscopul INTEGRAL pe Antena 3.

Articolul continua dupa publicitate