Connect with us
Adevăruri ascunse, Mihai Voropchievici: Cum ne influențează numărul de la mașină viața

TV

Adevăruri ascunse, Mihai Voropchievici: Cum ne influențează numărul de la mașină viața

Mihai Voropchievici spune că numerele din viața noastră, fie că este vorba de numărul de la casa, numerele din data nașterii sau chiar numărul de mașină ne înfluențeaza semnificativ viața.

Soferii trebuie să evite să aiba în numărul de la mașina cifra patru. Iată ce a declarat astrologul în emsiunea „Adevăruri ascunse”.

Mihai Voropchievici: Cum ne influențează numărul de la mașină viața

Citește și: Rune Mihai Vorpchievici 9-15 martie 2020, mercur retrograd face ravagii pe final

Voropchievici: Cum ne influenţează numărul maşinii. De ce nu e bine să punem nr. 4 la autoturism, iar 6 e cel mai benefic

Voropchievici: Cum ne influenţează numărul maşinii. De ce nu e bine să punem nr. 4 la autoturism, iar 6 e cel mai benefic

„Putem să facem şi greşeala asta, să dăm datele noastr de naştere la numărul maşinii (…). Dacă ştiţi cifra dvs de destin, nu puneţi alt număr, ci o paritate a lui. Dar dacă tu ai 1, pui 1.

Aşadar, puneţi numărul maşinii în funcţie de numărul de destin, dacă vreţi ca spiritul maşinii să fie în tandem cu spiritul vostru”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Despre cei care şi-au pus la maşină nr. 666, Voropchievici spune că acesta nu este „numărul fiarei”, aşa cum se spune.

Iată, mai jos, ce influenţă poate avea numărul pe care alegeţi să-l puneţi la maşină:

Cifra 1 – are spirit de conducător, va fi în permanenţă nr 1, dar nu vă jucaţi cu viteza. De multe ori, cel care se grăbeşte poate să fie primul la poarta Raiului. Cei cu nr. 1 sunt mai agresivi la condus, vor să epateze, stau cu mâna pe claxon.

2 – sunt evazivi, încurcă circulaţia, dau prioritate, deşi altcineva avea, sunt politicoşi, respectuoşi. Dacă ai 2 cifra de destin, nu-ţi lua nr. 2. Acesta e pentru cei mai agresivi, care vor să devină mai calmi. Dacă ai 1 cifră de destin, poţi să iei nr. 2 la maşină.

3 – sunt cei iuţi, ageri. Maşina lor trebuie să iasă un pic în evidenţă, ori la colorit, ori la muzică dată la maxim, ori agresivitatea şoferului. Cei cu cifra 3 la maşină nu încurcă circulaţia, dar e omul care sare un pic de limita vitezei.

4 – e spiritul celui tipicar, meticulos, zgârcit. Cifra 4 la maşină predispune la accidente.

5 – e maşina celui care se adaptează, trăieşte pas cu pas, e dichisit. Cei cu 5 nu ţin maşina mai mult de cinci ani, schimbă maşina şi sunt maşini de firma mari, bolizi care sar în ochi.

6 – e cel mai benefic număr pentru maşinile pe persoană fizică, juridică, pentru şcoli, grădiniţe, Salvare, Poliţie, transport în comun.

7 – e numărul celui care nu suportă şoferii agresivi, nervoşi, dar se răzvrăteşte spiritul maşinii şi îi blochează motorul.

8 – e maşina oamenilor bogaţi, cu ştaif. Nu se urcă un fricos într-o maşină care are la număr cifra 8.

9 – e cea mai grozavă maşină pentru firmă, societăţi, ONG-uri, pentru că 9 este al altruistului. E o maşină cu viaţă lungă şi pentru drumuri lungi, a declarat Mihai Voropchievici la Adevăruri ascunse.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top