Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu Balanță

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu Balanţă 26 februarie – 04 martie 2018

Balanțele trebuie să nu vorbească prea mult sau prea devreme de proiectele personale. Nici cu prietenii!

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 martie pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să își pregătească proiectele sau afacerile cu discreție și perseverență.

Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Balanțelor. Iar asta înseamnă că nativii trebuie să se concentreze pe proiectele personale, să nu vorbească prea mult sau prea devreme despre ele și să profite de șansele care pot apărea cu ajutorul unui fost prieten, coleg sau partener.

În plus, pentru că Venus, planeta care le patronează pe Balanțe, este în zodia Pești și în casa sănătății din astrograma acestora, momentul de Lună Plină este potrivit și pentru luarea unor decizii privind un nou stil de viață, o nouă dietă sau, dacă e cazul, o nouă schemă de tratament.

Balanțele trebuie să păstreze echilibrul între viața personală și cea profesională. Or chiar din prima a zi s săptămânii, atenția nativilor se îndreaptă spre carieră (așa cum arată prezența Lunii în zodia Rac și în casa Carierei din astrograma Balanțelor).

Mijlocul săptămânii este dedicat socializării, proiectelor online, promovării și consolidării relațiilor cu prietenii.

Iar după Luna Plină, sfârșitul săptămânii va fi dominat de intrarea Lunii în zodia Balanței. Pentru nativi, va fi un weekend liniștit și odihnitor dacă vor evita discuțiile cu părinții sau cu alte rude care vor încerca să dea sfaturi necerute sau vor deveni indiscrete.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top