Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020. Balantele au chef de cearta, Pestii vor sa se impace cu un prieten

Știri

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020. Balantele au chef de cearta, Pestii vor sa se impace cu un prieten

Horoscopul săptămânii începe cu un aspect tensionat format de planeta Iubirii si Marele Benefic Jupiter. Iar asta inseamna risc de cearta in cuplu pentru Balante.

Miercuri, insa, armonia dintre Soarele si Mercur aduce, pentru Pesti, impacarea cu un prieten.

Afla ce au pregatit astrele pentru toate zodiile

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, BERBEC
Horoscopul săptămânii le recomandă Berbecilor să evite certurile la locul de muncă. S-ar putea ca un coleg (sau, mai sigur, o colegă) să „le vâneze locul” și să îi critice în fața șefilor. În a doua parte a săptămânii, adevărul va ieși la lumină și Berbecii vor putea răsufla ușurați.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, TAUR
Taurii care au probleme juridice de rezolvat ar trebui să amâne demersurile. În prima parte a săptămânii s-ar putea să nu aibă succes. De miercuri, însă, lucrurile încep să se așeze, iar soluțiile încep să apară. În cuplu, o fosta iubire poate tulbura apele. Mulți nativi vor fi depășiți de situație.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, GEMENI
Gemenii care speră că vor primi niște bani promiși de un prieten sau cei care au nevoie de un credit mai au de așteptat. Mercur retrograd încurcă lucrurile, iar Neptun, planeta Iluziilor, pune gaz pe foc. Sfârșitul săptămânii vine, însă cu vești bune și, pentru mulți nativi, cu daruri de la partener.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, RAC
S-ar putea ca dorința Racilor de a-i ajuta pe cei din jur să nu fie corect înțeleasă de toată lumea. Reproșurile pot veni chiar și de la partenerul de viață. Poate ar fi cazul ca nativii Rac să se ocupe mai mult de propriile probleme și să îi lase pe ceilalți să se descurce. Vineri, un prieten le face o surpriză.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, LEU
Discuția cu cineva de departe îi poate face pe Lei să își schimbe planurile pe termen lung legate de profesie. Sau îi poate motiva să își schimbe stilul de viață și să trăiască mai sănătos.
În această săptămână, cei care își caută un job primesc o ofertă, dar s-ar putea ca aceasta sa nu fie prea tentantă.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 24 februarie-1 martie 2020, FECIOARĂ
Fecioarele îndrăgostite au parte de o surpriză care îi pune pe gânduri. Persoana iubită nu pare prea dornică să renunțe la libertate și evită discuțiile despre viitorul comun. În cuplu, sunt posibile tensiuni legate de bani. S-ar putea ca, în această săptămână, nativii să exagereze cu cheltuielile.

Citește mai mult pe Știri TV

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top