Connect with us

Știri

Român înjunghiat în Anglia de un grup de copii!

Tot mai mulți români mor departe de țară, iar unele dintre aceste morți șochează o lume întreagă. Un român a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat de un grup de copii.

Cazul care a șocat Internetul: român înjunghiat de copii

Cazul i-a șocat până și pe cei mai experimentați polițiști din Marea Britanie, căci fapta este comisă de minori.

Românul a fost înjunghiat de un grup de 20 de copii, iar în mediul online au apărut mai multe imagini cu bărbatul care se numește Marian Emil Mihăilescu.

Bărbatul a fost înjunghiat lângă inimă (de 4 ori), a fost tăiat la cap și i-a fost perforat stomacul. Cu toate acestea, conaționalul nostru a supraviețuit iar acum se luptă pentru viața sa.

Imaginile au fost publicate pe Internet de către o prietenă, iar imaginile au fost greu de privit pentru internauți.

CITEȘTE ȘI: Ora Pământului 2018. Decizia luată de Ministerul Transporturilor

„Imagini cu puternic impact emoţional, scene de groază în Londra, între un român şi un grup de minimum 20 copii. Înjungiat de 4 ori lângă inimă, tăiat în cap, stomacul perforat.

Să mai ascundem realitatea în care trăim? Dumnezeu a vrut să îţi vezi fetiţa”, a scris Alexandra Ursachi, prietena bărbatului.

În Anglia trăiesc, oficial, peste 230.000 de români, adică persoane stabilite sau care muncesc acolo cu acte în regulă, respectând legea.

CITEȘTE ȘI: Județul Brăila, acoperit de zăpadă portocalie! Localnicii nu au mai văzut așa ceva

Cursuri suspendate intregral în 10 județe și în București, parțial în școlile din alte 8 județe

Milioane de români sunt răspândiți prin toată lumea, iar țările în care sunt cei mai mulți conaționali sunt Germania, Spania, Italia, Franța, Portugalia și Anglia.

Cele mai mari comunități de români se numără în Spania și Italia, unde trăiesc în jur de 2 milioane de români în total, urmate de Germania și Franța, iar apoi de Anglia și Portugalia.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top