Ana Maria Pantaze a câștigat Premiul Românii au talent 2019 – Cenușăreasa exista

01.06.2019
Ana Maria Pantaze a câștigat Premiul Românii au talent 2019 – Cenușăreasa exista

Ana Maria Pantaze, croitoreasa cea mai celebră din România a câștigat vineri seară premiul cel mare de la Românii au talent 2019. Aceasta a primit în etapa de preselecții Golden Buzz de la Mihai Petre. Vocea cu care a cucerit juriul, publicul din emisiune, dar și întreaga Românie a desemnat-o pe primul loc.

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent”, a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem, dar și marele premiu de 120.000 de euro.

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au talent, a castigat marele premiu
Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au talent, a castigat marele premiu

Ana Maria Pantaze are 38 de ani, e din București și i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a Ettei James… cu vocea lui Janis Joplin. 

„Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba.”, i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz-ul.

„Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare.”, a spus și Andi Moisescu.

Clasamentul Românii au talent 2019

Premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro a mers către Mariuș Draguș, după ce telespectatorii și-au votat favoritul.
Premiul de originalitate Romanii au talent 2019, castigat de Magitot

Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu Românii au talent, iar pe locul doi s-a Aris Negoiță. Locul trei a fost obținut de Corul de copii al Operei Naționale București, mare performanță pentru un astfel de număr care până acum nu a ajuns așa departe în show-ul de la Pro TV.

Și anul acesta s-a dat un premiu de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, premiu ce a fost câștigat de Mariuș Draguș – Magitot.

Cristina Țopescu despre croitoreasa Ana Maria de la Românii au talent: „Am zâmbit puțin răutăcios”

Cristina Țopescu a reacționat pe pagina sa de Facebook după ce a văzut numărul croitoresei de la „Românii au talent” care a luat Golden Buzz de la Mihai Petre.

Fosta prezentatoare TV spune că a zâmbit puțin răutăcios

„Vă uitați la „Românii au talent”? Am butonat și am dat peste o fată simplă, cu muuult bun simț, croitoreasă care, după ce a spus: „o să cânt o piesă care MĂ SPEFICIFICĂ”, iar eu, ca mulți alții, am zâmbit puțin răutăcios, când a început să cânte, m-a amuțit.

Cât de des suntem dispuși să fim superficiali, cât de rar judecăm, uitând că avem și inimă. Mi-a dat o lecție fata asta și în cinstea ei, de acum, o să spun și eu uneori, în diverse contexte: MĂ SPECIFICĂ. Emoționant!”, a scris ea pe Facebook.

Cum a cucerit Ana Maria Juriul Românii au talent?

Ana Maria Pantaze a interpretat o piesă a lui Ettei James cu vocea lui Janis Joplin. Niciun jurat nu a crezut că aceasta va reuși să se ridice la acest nivel. Uimiți complet de taletul Anei Maria, jurații Românii au talent, s-au ridicat în picioare, iar Mihai Petre a apăsat butonul de aur (Golden Buzz).

Primul Goden Buzz Romanii au talent
Primul Goden Buzz Romanii au talent

Golden Buzz-ul a șocat-o pe croitoreasa Ana Maria, care a declarat că a rămas comple uimită de asta și că nu se aștepta deloc.

Golden Buzz

Jurații pot acorda un sigur Golden Buzz pe sezon. Concurentul care îl primește este trimis direct în semifinala show-ului.