Connect with us
Primul Goden Buzz Romanii au talent

Românii au talent

Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a luat primul Golden Buzz la Românii au talent. Povestea ei

Ana Maria Pantaze este prima concurentă care a luat un golden buzz de la nimeni altul decât Mihai Petre. Ana Maria Pantaze este o croitoreasă din București și a cânt pentru prima oară pe o scenă.

Nu are deloc pregătire muzicală, dar Ana Maria a reușit să încaseze primul Golden Buzz Românii au talent din sezonul 9.

Povestea Croitoresei de la Românii au talent cu Golden Buzz

Ana Maria are o poveste impresionantă de viata. Citește aici povestea primului Golden Buzz de la Românii au talent.

Emma Neagu gimnasta fară un picior de la Românii au talent

Vezi aici: VIDEO Primul Golden Buzz de la Românii au talent 2019 – Croitoreasca care l-a impresionat pe Mihai Petre

Ai fost foarte emoționată când Mihai Petre și-a dat Golden Buzz-ul. Ce ai simțit azi, te-ai așteptat vreo clipă să ridici sala în picioare, să ai un așa mare succes?

Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum.

Piesa pe care ai ales-o a fost a Ettei James. E o piesă foarte grea, deci e cumva firesc să te întrebăm ce fel de muzică asculți tu de obicei.

Ascult aproape orice. Și operă. Și clasică. Și jazz. Ascult de toate, nu am o preferință. Cam de toate. Mie piesa Ettei mi s-a părut o piesă ușoară. Adică am ales o piesă care mi se potrivește cu vocea și pe care pot s-o cânt.

Cum ai ajuns să cânți? Când și cum ți-ai dat seama că ai voce?

Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin for fun la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii, du-te, du-te și fă ceva. Și m-am dus. (râde, n.r.)

Ce ai mai făcut înainte de croitorie? Te întrebăm, practic, de ce nu te-ai îndreptat spre muzică, de vreme ce ai vocea asta spectaculoasă.

Timpurile… atunci când eram eu mică… era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat.

Primul Goden Buzz Romanii au talent

Primul Goden Buzz Romanii au talent

Ce ai vrea sa știe oamenii din fata televizorului despre tine?

Sunt o persoană normală, simplă, care la vârsta asta, a ajuns unde-a ajuns. Probabil că mă vor cunoaște pe parcurs, așa dintr-o dată nu au cum să mă cunoască.

Un mesaj pentru cei ca tine, care vor să vină la „Românii au talent”?

Să continue cu ce vor să facă. Și să aibă și ei o experiență la fel de extraordinară cum am avut și eu.

VIDEO: Ana Maria Pantaze, golden buzz-ul din prima ediție Românii au talent

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top