Connect with us
Mesajul lui Florin Călinescu după moartea Emmei Neagu, gimnasta de la Românii au talent

Românii au talent

Mesajul lui Florin Călinescu după moartea Emmei Neagu, gimnasta de la Românii au talent

Florin Călinescu și-a exprimat durerea față de moartea Emmei Neagu, gimnasta care a făcut senzație la Românii au talent și care a încetat din viață la vârsta de 15 ani.

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie, la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde s-a născut. Emma Neagu a făcut senzație la ediția din acest an a emisiunii Românii au talent, acolo unde a dansat senzațional în ciuda faptului că avea un picior amputat.

Florin Călinescu, unul dintre jurații de la Românii au talent, a transmis un mesaj după moartea Emmei Neagu. „Emma. Te rog să ne ierți!”, a scris simplu Florin Călinescu.

La participarea Emmei Neagu la Românii au talent, Florin Călinescu a fost profund impresionat de aceasta. „Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, spunea el după prestația pe scenă a Emmei Neagu.

Mesajul Pro TV referitor la moartea Emmei Neagu. Ce se întâmplă azi cu Românii au talent

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top