Connect with us

Românii au talent

Românii au talent 1 martie 2019 – Live stream online gratuit Pro TV

Emisiunea Românii au talent din 1 martie 2019 poate fi văzută și online sub format live text sau live stream online. Complet gratuit telespectatorii pot urmări emisiunea pe internet.

Românii au talent, episodul 4, sezonul 9, live online stream pe 1 martie

Ca în fiecare zi de vineri huff.ro vă transmite live emisiunea Românii au talent. Dacă doriți să urmăriți live stream o puteți face perfect legal și gratuit pe site-ul ProTVplus.ro – Link aici.

Nu uitați că aici vedeți în timp real toate numerele spectaculoase în timp real. Huff.ro vă ține la curent și postează instant tot ce se întamplă pe scena emisiunii.

Două Golden Buzz

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au talent, a fost La Măruță

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la Românii au talent, a fost La Măruță

Din cele patru Golden Buzz până acum s-au dat două. Ana Maria Pantaze a primit primul buton auriu din sezon, iar astăzi se va acorda al doilea de Andi Moisescu. Primul buton auriu a fost oferit de Mihai Petre.

De 9 ani pe primul loc

Emisiunea se difuzează de 9 ani la Pro TV și ocupă în fiecare sezon locul întâi în topul audiențelor. Cota de piață a emisiunii Românii au talent este de 60%. Imediat dupa episoadele de preselecții, încep semifinalele care se transmit LIVE. Urmând ca la final,să fie ales câștigătorul sezonul 9.

Juriul emisiunii

Andra și Andi Moisescu sunt de 9 ani jurați. Mihai Petre a revenit de anul acesta, după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu care s-a dedicat altor proiecte. Al patrulea jural al emisiunii este Florin Călinescu.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top