Connect with us
Românii au talent, episodul 9, sez. 9 - 5 aprilie 2019

Românii au talent

Românii au talent, episodul 9, sez. 9 – 5 aprilie 2019 – LIVE. Andra: „Mă tu ai numarul meu de telefon?!”

Românii au talent, 5 aprilie 2019 – Episodul 9, sezonul 9 este live la Pro TV și live stream pe protvplus.ro. Emisiunea este disponibilă și în format LIVE TEXT mai jos. Huff.ro te ține la curent cu cele mai importante numere, foto și video în timp real. Live realizat în parteneriat cu ȘtiriTV.ro.

Românii au talent LIVE – 5 aprilie 2019

22:56 – Radu Bor

Radu Bor

Radu Bor

22:35 – Anais Queen are 16 ani și marea sa pasiune este dansul.

ora 22:14 – Andreea Dinu are doar 11 ani și a cântat Dumnezeiește pe scenă. Concurenta a trecut cu 4 de Da în etapa următoare.


ora 21:37 – Un caricaturist a încercat să-i facă portretul lui Smiley, însă…n-a reușit, cel puțin în opinia juriului.

ora 21:30 – Young Till Death un număr de streat dance.

ora 21:14 – Daria Matei este balerină și a impresionat juriul și publicul printr-un număr de balet pe role.

ora 21:06 Sergiu Glica a venit din Baia Mare, pentru a doua oară, la Românii au talent și a cântat operă.

ora 20:59Daniel Marica are 25 de ani și este actor. Astăzi la interpretat pe Spiderman la Românii au talent cu niste acrobații de te lasă fară suflate.

ora 20:32 – Românii au talent a început, iată ce vedem în această seară.

Galerie foto – Românii au talent 5 aprilie 2019

Oameni care se rup de traiul de zi cu zi și de rutină pășesc cu încredere în lumea spectacolului, vineri, de la 20:30.
Cea de-a noua ediție Românii au talent va aduce concurenți plini de surprize, care vor încânta prin emoția și bucuria transmise, dar și prin senzualitate, și îi vor face pe jurați să aibă păreri contradictorii.

“Este extraordinar, pentru mine, că sunteți desprinși de ororile care s-au întâmplat între anii ‘45 și ‘90 și sunteți liberi să îndrăzniți, liberi să credeți, liberi să greșiți, liberi să faceți de toate.”, îi va spune Florin Calinescu unei concurente, după ce Mihai Petre nu a apreciat la fel de mult reprezentația fetei.

Andra vrea să iasă la dans

Andra decide să se focuseze mai mult pe dans și pe momentele de acest gen prezentate pe scena Românii au talent, luând această hotărâre în urma comentariilor lui Mihai care vizează numerele de muzică.

”Ia să-i iau eu pe ăștia la dans! De acum încolo le spun eu dansatorilor… Mihai Petre face ce face și el vrea să ajungă la Vocea României de fapt.”, spune jurata.

Una dintre cele mai senzuale concurente din acest sezon vine vineri să încingă atmosfera la Românii au talent. Hotărâtă să cucerească publicul și jurații, aceasta reușește… parțial însă, deoarece încinge și spiritele la masa juriului.

“Numai puțin, puștiule, că nu e pentru tine!”, îi spune Florin lui Mihai și continuă: ”Iubindu-mi țara și frumusețile ei, credeam că le-am văzut pe toate: Cheile Bicazului, Cheile Turzii, Cheile Nerei, Defilee, peșteri, grote… Am văzut puțin și din Bâlea lac.”.

Dacă ati ratat emisiunile Românii au talent, acestea sunt diponibile gratuit pe protvplus.ro sau sub format live text mai jos.

Românii au talent arhivă

Arhiva emisiunii, dacă ai ratat cele mai tari momente de la show-ul de talente de la Pro TV le poți revedea aici. Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4 | Episodul 5| Episodul 6 Episodul 7Episodul 8

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top