Connect with us
Romanii au talent, sezonul 10, episodul 1 - LIVE FOTO și video

Românii au talent

Romanii au talent, sezonul 10, episodul 1 – S-a dat Golden Buzz

Românii au talent, GOLDEN BUZZ începe astăzi, 7 februarie 2020, de la ora 20:30 la Pro TV. Emisiunea este live stream pe site-ul ProTV Plus sau mai jos. HUFF îți prezintă care în fiecare an galerii foto și video pentru cele mai importante numere. Preselecțiile Românii au talent au avut loc în vara anului trecut când au început și filmările. Cei mai buni concurenți ajung în semifinale. S-a dat Golden Buzz chiar din prima ediție de preselecții.

Emisiunea „Românii au talent” vine și cu o schimbare majoră în sezonul 10. Golden Buzz, cel mai râvnit buton al emisiunii de talente, poate fi acum apăsat de jurați de două ori. Astfel 8 concurenți ajung direct în semifinale, dar nu înainte de a convinge cel mai aprig juriu de la un show tv.

Românii au talent LIVE

Mai jos poți vedea care au fost cele mai importante numere și cele mai spectaculoase, dar și cine a primit Golden Buzz. HUFF.ro îți prezintă o amplă galerie foto și video. GOLDEN BUZZ mai jos.

Gennady a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartos.

Ștefan Nistor are 30 de ani și este actor, a mai fost la Românii au talent anul trecut.

Ksenya Simonova este din Ucraina, iar soțul ei din Chișinau. Desen în nisip, poate fi Golden Buzz-ul care deschide sezonul 10. Ksenya nu a primit Golden Buzz.

UPDATE 22:13 – Înainte de pauză Pro TV a difuzat un promo Românii au talent în care putem vedea că s-a acordat Golden Buzz. Vă reamintim că fiecare jurat poate da două golden buzz pe sezon, conform noilor reguli.

UPDATE 21:37 – Horia Bucur are 16 ani și este din Galați, unde este elev. Horia a trecut în etapa următoare cu 4 de DA.

UPDATE 21:28 – Un copil pe nume Vlad Ciobanu a smuls multe zâmbete la doar 4 ani. Este din Chișinău. Băiatul a trecut în etapa următoare.

UPDATE 21:17 – Transmisiunea live stream a revenit cu un număr pe motoare care-și propune să sfideze legile gravitației. Hell Riders promite un show care te ține cu inima strânsă.

UPDATE 20:59 – Mihaela Spinache este profesoară și a venit la Românii au talent cu un dans. Reușeste doamna profesoară să ajungă în etapa următoare? Mihai Petre a apăsat butonul de x și la scurt timp și Florin Călinescu. Mihai Petre a urcat pe scenă și a încercat să o învețe pe Mihaela Spinache pașii de dans. Profesoara s-a dus în etapa următoare cu 3 de da.

UPDATE 20:56 – Și Roboții au suflet.

Românii au talent live stream

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită absolut gratuit pe site-ul www.protvplus.ro, unde vedeți și cele mai importante numere din episodul 1, sezonul 10. Dacă sunteți abonați UPC, puteți urmări show-ul și pe Horizon GO. Dacă sunteți abonați DIGI, live stream-ul este absolut gratuit pe digionline.ro, iar abonații Orange au acces la Orange TV.

Juriul

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu sunt în continuare jurații Românii au talent și în sezonul 10.

Prezentatorii Emisiunii sunt Pavel Bartoș și Smiley, care stau alături de concurenți în culise și atât pe Pro TV cât și în live stream iau pulsul concurenților și primele reacții după ce au fost jurizați.

Emisiunea se difuzează în fiecare zi de vineri de la ora 20:30 la Pro TV și live stream pe platformele de mai sus.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2020-02-08T16:02:31+02:00 at 16:02

    oricum la cate talente au fost aseara! toate meritau golden buzz! dar din pacate s-a dat golden buzz pentru talente nemaintalnite! una este sa ai un colo un talent pe care l-ai mai vazut si in alte editii! dar alta este sa vezi ceva nou! diferit! de tot ce a fost pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top